Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt cei doi parlamentari care au votat impotriva construirii Autostrazii Unirii

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei doi parlamentari care au votat impotriva construirii Autostrazii Unirii

Doi deputati din 269 prezenti au votat impotriva legii care prevede construirea Autostrazii Iasi - Targu Mures, cunoscuta si ca Autostrada Unirii. Unul dintre deputati este membru PSD, iar celalalt deputat este din UDMR. continuă pe Adevărul

UPDATE Jurnalistul Vlad Petreanu: Cine sunt parlamentarii care au reclamat spotul Copiii referendumului al agentiei Papaya / Publicitarul Tiderle: Autoritatea pentru Protectia Copilului putea sa le raspunda simplu si rapid

Spotul Copiii referendumului, realizat de agentia Papaya inainte de referendumul privind definitia familiei a fost reclamat de 15, nu de 13 parlamentari, iar cei mai multi sunt de la PNL, scrie jurnalistul Vlad Petreanu pe blogul sau. Marti dimineata, seful agentiei Papaya, Robert Tiderle, este convocat la politie sa dea explicatii in acest caz, dupa cum HotNews. ro a scris vineri. UPDATE La iesirea de la audierile ce au avut loc marti dimineata la politie, Robert Tiderle, seful agentiei Papaya, a spus ca politia s-a comportat foarte ok si ca singura care nu si-a facut treaba e Auroritatea pentru Protectia Copilului.

BOMBA MONDENA a explodat: Actorul MIHAI BENDEAC si cantdareata DELIA sunt oficial impreuna! Cei doi au confirmat relatia!

Mihai Bendeac a creat isterie pe retelele de socializare dupa ce a publicat o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia. Pe langa talentul Dumnezeiesc al unei voci /.

BOMBA MONDENA a explodat: Actorul MIHAI BENDEAC si cantareata DELIA sunt oficial impreuna! Cei doi au confirmat relatia!

Mihai Bendeac a creat isterie pe retelele de socializare dupa ce a publicat o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia. Pe langa talentul Dumnezeiesc al unei voci /.

Cine sunt cei opt tenismeni calificati la Turneul Campionilor, de la Londra

Programat peste 10 zile, Turneul Campionilor 2018 va avea la start cei mai buni opt jucatori de tenis din acest an.

Scandalagii dati in urmarire generala, prinsi de politisti. Cei doi sunt recidivisti

Doi barbati de 28, respectiv 37 de ani, care se sustrageau executarii pedepsei au fost prinsi de catre oamenii legii si incarcerati.

FOTO VIDEO Ieri profesori, ingineri sau luptatori in Legiunea Straina, azi politisti. Cine sunt cei 16 agenti de politie aflati la un nou inceput de drum

Inspectoratul de Politie Judetean Vrancea are de marti sprijinul a 16 noi agenti de politie, care au absolvit de curand Scoala de Politie din Cimpina.

Politic show: Conflictul PSD versus Corina Cretu. Ce promiteau social-democratii n campania din 2016 pe tema spitalelor regionale si ce au realizat; Ziua macelului n PSD. Cine sunt liderii pe care Dragnea vrea sa-i mazileasca; PSD plateste din banii stat

Imagine de senzatie cu Liviu Dragnea in Brazilia: si-a facut selfie nebarbierit. Cei de la Rise Project Romania a anuntat pe pagina lor de Facebook ca au intrat in posesia unor. Pucistii i-au transmis lui Liviu Dragnea ca vor pleca din PSD si vor vota motiunea de cenzura daca vreunul din ei e exclus din partid. Un document pe care Newsweek Romania il publica astazi arata ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )