Libnet.ro
UNICEF

07:00

Corina Cretu a aprobat modificarea POIM, prin care se vor aloca fonduri europene pentru proiecte ca Magistrala 6 de metrou sau Autostrada Unirii

Adevărul Adevărul,
Corina Cretu a aprobat modificarea POIM, prin care se vor aloca fonduri europene pentru proiecte ca Magistrala 6 de metrou sau Autostrada Unirii

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a aprobat modificarea Programului Operational Infrastructura Mare POIM), prin care vor fi alocate mai multe fonduri europene pentru proiecte de importanta majora pentru Romania, precum Magistrala 6 de metrou sau Autostrada Unirii, anunta Comisia Europeana. continuă pe Adevărul

Corina Cretu a aprobat modificarea Programului Operational Infrastructura Mare. Veste excelenta pentru Romania

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a aprobat, vineri, modificarea Programului Operational Infrastructura Mare POIM), prin care vor fi alocate mai multe fonduri europene pentru proiecte de.

Corina Cretu: Romaniei i-au fost realocate 25 milioane de euro pentru domeniul IT

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a aprobat joi, 13 decembrie, modificarea Programului Operational Competitivitate POC). Modificarile vizeaza adaptarea la evolutiile din domeniului IT, acordarea unui sprijin crescut IMM-urilor din acest domeniu, precum si actualizarea strategiei pentru investitiile in domeniul cercetarii.

Corina Cretu aproba 71 milioane de euro pentru mbunatatirea serviciilor de asistenta medicala de urgenta din Bulgaria

Comisarul european Corina Cretu, care a criticat in numeroase randuri Guvernul PSD pentru lipsa proiectelor de investitii, a aprobat alocarea a 71 de milioane de euro pentru dotarea celor peste 230 de unitati medicale de urgenta din Bulgaria.

Atacul din Strasbourg. Corina Cretu, mesaj emotionant: Dorea saisi dedice viata apararii proiectului european

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook despre jurnalistul italian care a murit in urma atacului armat din Strasbourg. Antonio Megalizzi,.

Corina Cretu, detalii despre atacul de la Strasbourg: Este interdictie. Nimeni nu iese, nimeni nu intra

Comisarul european Corina Cretu este printre romanii care se afla in aceasta seara la Strasbourg, acolo unde o persoana a deschis focul in centrul orasului. Citeste si:Atac armat in centrul.

Corina Cretu, vesti proaste pentru Alianta Vestului: Nu poate sa acceseze direct fonduri de investitii europene

Comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu sustine ca, in cadrul actualei perioade de programare 2014 2020, conform reglementarilor in vigoare, nou infiintata Alianta a Vestului nu poate.

De ce este inutila in prezent Alianta Vestului: explicatia comisarului european Corina Cretu

Scopul principal al Aliantei Vestului acela a atrage fonduri europene direct de la Bruxelles, fara ca proiectele sa aiba nevoie de semnatura Bucurestiului - este imposibil de realizat, cel putin pana in 2021. Declaratia apartine comisarului european pentru Politica Regionala, Corina Cretu.

DOCUMENT Fiscalitate 2019 / Principalele 10 modificari care vor intra n vigoare de anul viitor

Anul 2019 vine cu noi modificari in materie de fiscalitate. Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, a anuntat miercuri, intr-o conferinta, ca a lucrat in Comisia de buget-finante din Camera Deputatilor la modificarea unei ordonante prin care se introduc mai multe elemente in materie de fiscalitate, precum clasificarea firmelor. HotNews. ro a obtinut lista modificarilor care vor avea loc si care au fost adoptate de comisie. De asemenea, este foarte posibil ca aceastea sa fie adoptate saptamana viitoare in Plenul Camerei Deputatilor.

Primarul Timisoarei: Sunt multi edili care vor sa intre n Alianta Vestului. Sa nteleaga ca, daca acum ne-am nmulti peste noapte, am face rau comunitatilor noastre

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, unul din cei patru semnatari ai Aliantei Vestului, spune ca a fost contactat de multi edili, inclusiv de la PSD, care vor sa se inscrie in aceasta structura. El le transmite, cu tot respectul, sa inteleaga ca astfel ar putea fi compromisa peste noapte ideea acestei asociatii: Am rugamintea sa se inteleaga un lucru - daca acum ne-am inmulti in asociatie, peste noapte, pripit, am compromite aceasta idee, pentru ca lumea vrea sa vada rezultate concrete cat mai repede.

Cosmarul prin care a trecut un tanar, dupa ce s-a despartit de iubita sa. Este incredibil ce a putut face femeia. Era speriat ca i se poate intampla ceva. Se uita mereu in jur

Jessica Nordquist este o tanara de 25 de ani din Marea Britanie, care a fost condamnata la patru ani si jumatate de inchisoare, dupa ce si-a inscenat rapirea si si-a mintit fostul iubit ca este.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )