Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dragnea ataca miscarea sieu: Niste smecheri care fac doar circ. Noi am inceput primii metri reali de autostrada

Adevărul Adevărul,
Dragnea ataca miscarea sieu: Niste smecheri care fac doar circ. Noi am inceput primii metri reali de autostrada

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat vineri pe initiatorul miscarii sieu, antreprenorul Stefan Mandachi, spunand despre acesta ca e un smecher care face circ si ca PSD-ul a inceput sa lucreze la primii metri reali de autostrada. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea il ataca dur pe initiatorul protestului pentru autostrazi: `Niste smecheri care, vezi, Doamne, fac ei un metru de autostrada. Ei fac circ, noi facem autostrazi`

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a lansat un atac virulent la adresa omului de afaceri sucevean Stefan Mandachi, romanul devenit celebru pentru construirea primului metru de autostrada din istoria Moldovei si,.

Liviu Dragnea, atac dur la adresa initiatorului protestului pentru autostrazi: Niste smecheri care urla ca au facut un metru de autostrada / Putea sa doneze banii

Liviu Dragnea s-a dezlantuit vineri la adresa omului de afaceri Stefan Mandachi care a initiat protestul pentru autostrazi si a construit, pe banii lui, un metru de autostrada. Liderul PSD sustine ca, in loc sa faca circ, suceveanul ar fi trebuit sa doneze banii.

Cum a reactionat Stefan Mandachi la atacul lui Liviu Dragnea privind protestul sieu

Romanii au demonstrat, astazi, ca pot fi o voce unita dupa ce la ora 15. 00, timp de 15 minute, zeci de mii de oameni, din intreaga tara, s-au oprit din ce faceau ca sa le atraga atentia celor de la putere ca Romania are nevoie de autostrazi. in acest timp, la Suceava, Stefan Mandachi, omul de la care a pornit miscarea sieu, inaugura in mod simbolic primul metru de autostrada al Moldovei, inconjurat de aproape 2. 000 de oameni.

Liviu Dragnea, atac dur la miscarea sieu: Totul este circ. Noi facem autostrazi. Ei tipa. Ce spune despre Stefan Mandachi

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat dur pe initiatorul miscarii sieu, omul de afaceri Stefan Mandachi, afirmand ca ar fi circari condusi de lenesi, sugerand ca presedintele Klaus Iohanis ar fi in spatele actiunii de protest.

Sebastian Ghita, despre miscarea sieu: O mare bula de PR. Este evident ca e vorba de o lucratura profesionista

Sebastian Ghita a lansat un atac extrem de dur la adresa antreprenorului Stefan Mandachi, cel care a construit primul metru de autostrada din Moldova. intr-o postare pe Facebook, fostul deputat, aflat in.

Ambasada Suediei, mesaj despre miscarea sieu: Daca ai 15 minute libere astazi, poti urmari raportul video de progres al proiectului centurii capitalei Stockholm (VIDEO)

Fenomenul sieu a cuprins toata tara. Sute de angajati din Romania si-au oprit activitatea pentru a atrage atentia ca tara nu are autostrazi. O reactie la aceasta miscare a venit, vineri, si din partea.

Tinerii de la cea mai mare platforma de programare din Romania, alaturi de miscarea sieu. Mi-a fost mult mai usor sa ajung la New York decat la Bucuresti

Tinerii de la cea mai mare platforma de invatat programare din Romania, wellcode. ro, s-au alaturat vineri, 15 martie, miscarii Romania vrea autostrazi. Platforma, care are circa 50. 000 de utilizatori, si-a intrerupt activitatea pentru 15 minute, de la ora 15.

Liviu Dragnea, despre campania sieu: Un om de afaceri a cheltuit 100.000 de euro pentru acest circ, daca tot avea banii astia, putea sa-i dea la o casa de copii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, referindu-se la campania initiata de omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi, ca acesta a cheltuit 100. 000 de euro pentru acest circ, afirmand ca in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )