Libnet.ro
UNICEF

07:15

Guvernul nu manifesta vointa pentru materializarea autostrazii A8

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul nu manifesta vointa pentru materializarea autostrazii A8

Presedintele Klaus Iohannis a primit astazi la Palatul Cotroceni, o delegatie formata din reprezentanti ai asociatiilor Moldova Vrea Autostrada, impreuna pentru A8 si Pro Infrastructura, context in care a evidentiat ca, in ciuda sustinerii constante din partea Comisiei Europene si a disponibilitatii fondurilor europene necesare, nu exista vointa la nivel guvernamental pentru materializarea proiectului autostrazii Targu Mures - Iasi - Ungheni. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Nu exista vointa la nivel guvernamental pentru materializarea autostrazii Targu Mures - Iasi - Ungheni

Presedintele Klaus Iohannis a primit joi, la Palatul Cotroceni, o delegatie formata din reprezentanti ai asociatiilor Moldova Vrea Autostrada, impreuna pentru A8 si Pro Infrastructura, context in care a.

Presedintele Klaus Iohannis a suferit o interventie chirurgicala in cursul zilei de joi, 25 octombrie

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila pentru o interventie chirurgicala la umarul stang.

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat post-mortem pe Ilie Balaci

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de decorare post-mortem a fotbalistului Ilie Balaci. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, seful statului a conferit post-mortem Ordinul.

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, la ceremonia organizata de Ziua Armatei Romane

Presedintele Romaniei si premierul Viorica Dancila participa, joi, laceremonia militara deZilei Armatei Romaniei, organizata in Parcul Carol din Capitala. Ne gasim astazi intr-un.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )