Libnet.ro
UNICEF

09:15

Iohannis sustine protestul pentru autostrazi. Protestatarii sa stie ca sunt alaturi de ei sieu

Adevărul Adevărul,
Iohannis sustine protestul pentru autostrazi. Protestatarii sa stie ca sunt alaturi de ei sieu

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca si el sustine protestul pentru autostrazi care a plecat de la un om de afaceri care azi inaugureaza primul metru de autostrada din Moldova. continuă pe Adevărul

Iohannis:sieusustin protestul pentru autostrazi

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca si el sustine protestul pentru autostrazi care a plecat de la un om de afaceri care azi inaugureaza primul metru de autostrada din Moldova.

Ministrul Finantelor participa la protestul pentru autostrazi

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat, astazi, ca va participa la protestul Romania vrea autostrazi sieu.

Iohannis sustine campania Romania vrea autostrazi si protestul de la 15.00: sieu!

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca ii sustine pe romanii care vor protesta vineri, de la ora 15. 00, fata de refuzul politicienilor Puterii de a construi autostrazi. in legatura cu protestul.

Liviu Dragnea, atac dur la adresa initiatorului protestului pentru autostrazi: Niste smecheri care urla ca au facut un metru de autostrada / Putea sa doneze banii

Liviu Dragnea s-a dezlantuit vineri la adresa omului de afaceri Stefan Mandachi care a initiat protestul pentru autostrazi si a construit, pe banii lui, un metru de autostrada. Liderul PSD sustine ca, in loc sa faca circ, suceveanul ar fi trebuit sa doneze banii.

Crama Girboiu se alatura protestul pentru autostrazi. Peste 100 de angajati si colaboratori intrerup maine lucrul

Una dintre cele mai apreciate companii producatoare de vinuri din zona Vrancei, Crama Girboiu, a anuntat ca se alatura protestului pentru autostrazi, iar maine, de la ora 15:00, isi intrerupe activitatea pentru 15 minute.

Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 12.00

Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni.

UE ne roaga sa luam bani pentru autostrazi. Protest la sediul Comisiei Europene in Romania

Protest simbolic, vineri, 15 martie 2019, de la ora 15. 00 si la reprezentanta Comisiei Europene in Romania. Functionarii care lucreaza in institutie au intrerupt lucrul pentru a participa la greva nationala de un sfert de ora prin care romanii cer guvernantilor sa faca, in sfarsit, autostrazi. Angajatii reprezentantei CE au luat o pauza de cafea [] .

Ministrul Eugen Teodorovici spune ca se alatura protestului pentru autostrazi

Ministrul Eugen Teodorovici a anuntat vineri ca se alatura protestului pentru autostrazi sieu, spunand ca va cobori in fata ministerului, unde si-au anuntat prezenta mai multi manifestanti.

VIDEO Mesajul lui Iohannis pentru cei care protesteaza astazi, de la ora 15.00, pentru autostrazi: Sunt alaturi de ei. Si eu

Preseditele Klaus Iohannis le-a transmis celor care vor intrerupe astazi activitatea pentru 15 minute, de la ora 15. 00, la initiativa suceveanului Stefan Mandachi, ca este alaturi de ei. Sute de firme si mii de oameni din toate colturile tarii au anuntat ca sustin protestul pentru construirea de autostrazi si isi vor suspenda astazi activitatea timp de 15 minute, de la ora 15.

Iohannis: Mi-as fi dorit sa promulg un buget bun pentru Romania si pentru romani. N-a fost sa fie / OUG 114 ne arata ca aceasta guvernare este toxica

Presedintele Klaus Iohannis s-a lansat intr-un nou atac la adresa guvernarii PSD pe care a acuzat-o ca e interesata mai degraba de cumetrii politice decat de soarta tarii. Seful statului a criticat faptul ca bugetul a fost trimis la Cotroceni in forma initiala. Iohannis sustine miscarea Romania vrea autostrazi: Sunt alaturi de ei sieu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )