Libnet.ro
UNICEF

20:30

Lucian Sova, a doua zi la rand pe santier. Ministrul demisionar si-a dat seama de ce nu se fac autostrazi in Romania

B1 B1,
Lucian Sova, a doua zi la rand pe santier. Ministrul demisionar si-a dat seama de ce nu se fac autostrazi in Romania

Lucian Sova, ministrul demisionar al Transporturilor, e in inspectie pe santier pentru a doua zi la rand. Daca luni a fost pe autostrada A3, marti a mers sa verifice stadiul lucrarilor de pe autostrada Campia. continuă pe B1

Ministrul demisionar Lucian Sova, din nou in inspectie pe santier

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, face verificari in ceea ce priveste stadiul lucrarilor de pe autostrada Campia Turzii-Ogra-Targu Mures loturile 1 si 2). Toate contractele pe care le-am.

Lucian Sova, noi promisiuni: Circa 60 de km de autostrada vor fi inaugurati! Nu am cifre exacte, dar nu ma puteti penaliza ca nu stiu totul la virgula

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Sova, a declarat ca mandatul sau nu se va termina pana nu se vor finaliza circa 60 de kilometri de autostrada. Acum doua luni nu am avut dovezi, am avut.

Lucian Sova este extrem de nemultumit de santierul autostrazii A3

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Sova, a inspectat, astazi, santierul autostrazii A3, la intrarea in Bucuresti, declarandu-se extrem de nemultumit. Sova a afirmat ca va lua cele mai severe masuri impotriva constructorului care nu a intampinat alte probleme decat lene si slaba mobilizare.

Lucian Sova promite ca va rezolva problema transportului interjudetean si a ostaticilor baronilor din transporturi

Ministrului demisionar al Transporturilor, Lucian Sova, a spus ca la 1 decembrie va semna ordinul care va aduce libertate transportatorilor din Romania, astfel incat cetatenii tarii sa nu fie ostaticii unor baroni ai transporturilor de pasageri pe curse interjudetene.

Transportatorii fac apel la Klaus Iohannis sa accepte demisia lui Lucian Sova

Transportatorii din Romania fac apel la Klaus Iohannis sa accepte demisia ministrului Transporturilor. in opinia acestora, Lucian Sova nu a facut absolut nimic in mandatul sau pentru transportatorii rutieri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2103 seconds )