Libnet.ro
UNICEF

14:45

PNL, petitie publica pentru finantarea Autostrazii Unirii din bani europeni: Liberalii someaza Guvernul PSD

B1 B1,
PNL, petitie publica pentru finantarea Autostrazii Unirii din bani europeni: Liberalii someaza Guvernul PSD

Partidul National Liberal a demarat campania pentru Autostrada Iasi-Targu Neamt-Targu Mures, obiectivul principal fiind acela de a determina guvernarea actuala sa initieze demersurile necesare pentru. continuă pe B1

Klaus Iohannis va promulga Legea privind realizarea autostrazii Unirii: Ceremonia, organizata la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va promulga joi, 29 noiembrie, Legea privind realizarea autostrazii Iasi-Targu Mures, cunoscuta drept Autostrada Unirii. Promulgarea actului normativ se va face in.

Faze tari: Ironii pe un site strain cu o poza trucata a Monumentului Unirii din Alba Iulia: Un penis gigantic colorat n albastru; Ce reguli neobisnuite are familia regala britanica de Craciun; Reactia unei fete de bani gata care spala la masina pentru pr

Un barbat a organizat recent funeraliile fratelui mort in 2016. O sora a avut o banuiala sumbra si a deschis sicriul. Ce a vazut a lasat-o masca. Imaginile au devenit virale. Ikechukwu Nwosu a venit vineri acasa cu un sicriu, in care sustinea ca e. Vrei sa fii femeie de serviciu aici? Trebuie sa stii cinci legi! Politia Locala Braila organizeaza in aceste zile un concurs pentru angajarea unei.

ONU aproba un mprumut de 9 milioane $ pentru ameliorarea efectelor crizei din Venezuela

Natiunile Unite au anuntat luni ca vor sprijini Venezuela cu un ajutor financiar in valoare de 9. 2 milioane $ pentru cheltuieli care privesc sanatatea si furnizarea de alimente in tara lovita puternic de o criza economica. Foametea si lipsa medicamentelor fac ravagii in randul populatiei in urma colapsului sistemului economic socialist, transmite Reuters.

Romania, Bulgaria si Turcia candideaza pentru noua fabrica Volkswagen din Europa de Est

Sindicatul brandului VW din Germania se lupta cu Skoda pentru controlul asupra fabricii pe care grupul mama Volkswagen AG intentioneaza sa o deschida in Europa de Est, printre posibilele locatii fiind Romania, Bulgaria si Turcia, informeaza publicatia Automobilwoche, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )