Libnet.ro
UNICEF

14:00

Presedintele Serbiei, in conferinta comuna cu Viorica Dancila: Va fi mai mult decat suficient daca vom construi autostrada Pancevo-Timisoara

Adevărul Adevărul,
Presedintele Serbiei, in conferinta comuna cu Viorica Dancila: Va fi mai mult decat suficient daca vom construi autostrada Pancevo-Timisoara

Presedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa comuna cu premierul Viorica Dancila, ca va fi mai mult decat suficient daca vom construi autostrada Pancevo-Timisoara. continuă pe Adevărul

Presedintele sarb, despre ruta Pancevo-Timisoara: Va fi mai mult decat suficient daca vom construi aceasta autostrada

Proiectul autostrazii Pancevo-Timisoara este unul mai mult decat suficient intre Romania si Serbia, a declarat vineri presedintele sarb Aleksandar Vucic, dupa intalnirea cvadrilaterala Serbia-Romania-Bulgaria-Grecia, gazduita de premierul Viorica Dancila, la Snagov, transmite Agerpres.

Premierul Alexis Tsipras, primit de Viorica Dancila la Palatul Victoria: Felicitam Grecia pentru iesirea din programele de asistenta financiara (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila l-a primit vineri, la Palatul Victoria, pe omologul sau grec, Alexis Tsipras. La finalul intalnirii, cei doi premieri au sustinut o declaratie de presa comuna. Cu acest prile,.

Viorica Dancila s-a intalnit cu presedintele Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, Nancy Pelosi

In cadrul vizitei pe care o intreprinde in Statele Unite, prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu Nancy Pelosi, presedintele Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, fiind pentru prima data, in mai bine de 10 ani, cand are loc o intalnire a unui demnitar roman cu presedintele Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, potrivit unui anunt al Guvernului.

VIORICA DANCILA: Tinerii sunt viitorul Romaniei, resursa strategica a tarii

Tinerii sunt viitorul Romaniei, resursa strategica a tarii, iar programul de guvernare acorda un rol fundamental acestora, prin masuri si strategii menite sa puna in valoare ambitia, profesionalismul si entuziasmul lor, afirma premierul Viorica Dancila intr-un mesaj transmis in contextul Conferintei pentru Tineret a Uniunii Europene.

A PARASIT GUVERNUL! Sefa de Cabinet a premierului Viorica Dancila a DEMISIONAT: PSD s-a indepartat de valorile stangii europene

Sefa de Cabinet a premierului Viorica Dancila, Roxana Popa,a demisionat de la Guvern si din PSD. O apropiata a Vioricai Dancila de dinainte ca aceasta sa ajunga pe scena mare a politicii, Popa acuza.

Dovada foto. Viorica Dancila a fost cazata intr-un hotel detinut de Trump in vizita sa la Washington

Premierul Romaniei Viorica Dancila a fost cazata intr-un hotel care apartine presedintelui SUA, Donald Trump, in timpul vizitei sale la Washington. Potrivit WNYC, Dancila este primul lider de guvern care a ales sa se cazeze in hotelul respectiv in ultimul an.

Viorica Dancila s-a intalnit cu omologul sau bulgar, Boyko Borissov, la Palatul Victoria (FOTO)

Premierul Viorica Dancila l-a primit, vineri, pe omologul sau bulgar, Boyko Borissov, alaturi de care a semnat o serie de documente bilaterale oficiale. Inquam Photos / Octav Ganea Anterior, prim-ministrul.

Premierul Greciei, primit de Viorica Dancila la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila l-a primit vineri, la Palatul Victoria, pe omologul sau grec, Alexis Tsipras.

Viorica Dancila, in sedinta de Guvern: Punctul de pensie va creste cu 15 %

Sedinta de guvern a avut loc, vineri dimineata, la Palatul Victoriei . Premierul Viorica Dancila a anuntat in cadrul sedintei de Guvern, ca Ordonanta 114 se va modificaastazi. Una dintre.

Viorica Dancila i-ar fi promis lui Frans Timmermans ca Guvernul nu va adopta OUG privind Codurile penale

Premierul Viorica Dancila i-ar fi promis prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca Guvernul nu va adopta maine Ordonanta de urgenta pentru modificarea Codurilor penale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )