Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIORICA DANCILA: Prima investitie in infrastructura in parteneriat public-privat va fi autostrada Ploiesti - Comarnic - Brasov

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Prima investitie in infrastructura in parteneriat public-privat va fi autostrada Ploiesti - Comarnic - Brasov

Premierul Viorica Dancila a afirmat, luni, ca prima investitie in infrastructura in parteneriat public-privat va fi autostrada Ploiesti - Comarnic - Brasov, iar intr-o luna va fi anuntat castigatorul si se vor demara lucrarile. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Orice om ii place sportul: Viorica Dancila, pe tocuri, in timpul unei partide de ping-pong. Cu cine juca

Viorica Dancila, pe tocuri, in sacou si pantaloni, in timp ce joaca ping-pong. Sunt imaginile unei dupa-amieze de luni, in plina campanie pre-electorala pentru Parlamentul European. Premierul se afla intr-o vizita oficiala in judetul Tulcea, unde a inaugurat Bursa de Peste. Viorica Dancila a participat si la inauurarea sediului Politiei de Frontiera Isaccea. Cu aceasta [] .

VIORICA DANCILA, INTREBATA DESPRE TUDOREL TOADER: O decizie voi lua in cadrul Comitetului Executiv National

Premierul Viorica Dancila spune ca va prezenta o evaluare a activitatii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in Comitetul Executiv National al PSD, acolo urmand a se lua si decizia in ceea ce-l priveste pe acesta .

VIORICA DANCILA: Guvernul pe care il conduc si-a asumat obligatiile din cadrul NATO

Guvernul Romaniei si-a asumat in mod responsabil obligatiile care revin in cadrul NATO, a declarat duminica premierul Viorica Dancila cu prilejul participarii la o ceremonie militara organizata la sediul Ministerului Apararii Nationale, la implinirea a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO si a 70 de ani de la infiintarea Aliantei Nord-Atlantice.

VIDEO Viorica Dancila, ping-pong pe tocuri cu seful Politiei de Frontiera

Premierul Viorica Dancila a jucat ping-pong cu seful Politiei de Frontiera, Adrian Popescu, la inaugurarea noului sediu al Politiei de Frontiera Isaccea. incaltata in pantofi cu toc, Dancila a castigat un schimb de mingi.

Viorica Dancila a jucat ping-pong cu seful Politiei de Frontiera (FOTO)

Viorica Dancila starneste din nou valva in mediul public. in plina criza a drogurilor gasite pe malul Marii Negre, premierul joaca ping-pong, la cu seful Politiei de Frontiera. Chiar si pe tocuri,.

Viorica Dancila a jucat ping-pong cu seful Politiei de Frontiera (VIDEO, FOTO)

Viorica Dancila starneste din nou valva in mediul public. in plina criza a drogurilor gasite pe malul Marii Negre, premierul joaca ping-pong, la cu seful Politiei de Frontiera. Chiar si pe tocuri,.

Catalin Radulescu o someaza pe Viorica Dancila: Sa hotarasca urgent ce face cu aceste Coduri / Va fi gasita vinovata pentru oamenii care stau in puscarii si care sufera

Dupa ce Liviu Dragnea parea sa fi renuntat la ideea modificarii Codurilor penale prin ordonanta de urgenta, deputatul PSD readuce in discutie aceasta mult discutata tema in partid si o someaza pe Viorica Dancila sa se hotarasca urgent ce va face cu aceste Coduri. El sustine ca premierul si ministrul Justitiei vor fi vinovati pentru oamenii care stau in puscarii si care sufera.

Viorica Dancila: Guvernul pe care il conduc si-a asumat in mod responsabil obligatiile care revin in cadrul NATO

Guvernul Romaniei si-a asumat in mod responsabil obligatiile care revin in cadrul NATO, a declarat duminica premierul Viorica Dancila cu prilejul participarii la o ceremonie militara organizata la sediul.

Viorica Dancila vine la deschiderea Bursei de Peste din Tulcea. Premierul inaugureaza un post de politie, apoi viziteaza santierul de la Jijila

Bursa de Peste din Tulcea va fi inaugurata luni, 8 aprilie, de premierul Viorica Dancila. Prim-ministrul va merge si la santierul viitorului pod suspendat peste Dunare.

Dragnea o scoate tap ispasitor pe Viorica Dancila in problema OUG-urilor pe justitie

Asa cum a facut mereu, Dragnea s-a spalat pe maini in problema OUG-urilor pe justitie. De vina sunt Viorica Dancila si ministrul Tudorel Toader. Asa ca penalii din PSD sa stie cui sa ceara capul. Nu lui Dragnea. Si in privinta remanierii lui Tudorel Toader, Dragnea arata cu degetul spre premierul Dancila. Desi remanierile se decid in CEx-ul PSD. De data aceasta Dragnea zice ca doar premierul poate decide remanierea, sau nu, a lui Tudorel Toader.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )