Libnet.ro
UNICEF

23:16

Badalau nu face COMPROMISURI: ii sustin pe Viorica Dancila si Marian Neacsu

B1 B1,
Badalau nu face COMPROMISURI: ii sustin pe Viorica Dancila si Marian Neacsu

Niculae Badalau, presedintele executiv al social-democratilor, a afirmat ca-i va sustine pe premierul Viorica Dancila si pe Marian Neacsu pentru functiile la care candideaza, adaugand ca nu face. continuă pe B1

Reprezentantii PSD Arad o sustin pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv

Cei 47 de delegati care ii vor reprezenta pe social-democratii aradeni la congresul PSD de sambata au delarat ca o vor sustine pe Viorica Dancila in alegerile pentru ocuparea functiei de presedinte executiv al partidului, a declarat deputatul Dorel Caprar, presedinte PSD Arad, relateaza Agerpress.

CONGRES PSD: Viorica Dancila, aleasa presedinte executiv. Marian Neacsu va fi secretar general al partidului. Cine sunt noii vicepresedinti ai PSD (VIDEO)

PSD si-a ales, la Congresul de sambata, noua conducere. Premierul Viorica Dancila a fost aleasa presedinte executiv al partidului, iar Marian Neascu va fi noul secretar.

Premierul Viorica Dancila este noul presedinte executiv al PSD

ACTUALIZARE 18:40 Premierul Viorica Dancila este noul presedinte executiv al PSD, a decis Congresul extraordinar al PSD. Marian Neacsu a fost ales secretar general al PSD. ------ * ACTUALIZARE 17:30 Votul s-a incheiat, se asteapta rezultatele Cei peste 4. 000 de delegati prezenti la Congresul extraordinar al PSD au votat candidatii pentru functiile de presedinte executiv, secretar general si vicepresedinti. ------ * ACTUALIZARE 17:00 Fifor: Congresul de astazi trebuie sa transmita un mesaj puternic tuturor tarilor europene si nu numai ------- .

Congres PSD: Organizatia PSD Bucuresti-Ilfov, condusa de Gabriela Firea, o sustine pe Viorica Dancila in functia de presedinte executiv/ Dancila declarase ca nu va candida pentru o functie la Congres

Organizatia regionalaPSD Bucuresti-Ilfov, condusa de Primarul General Gabriela Firea, a votat luni seara, in cadrul Biroului Permanent comun al organizatiei,sa o sustina pe premierul Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv al formatiunii, la congresul de sambata, functie ocupata in prezent de Niculae Badalau si pentru care doar deputatul Nicolae Banicioiu si-a anuntat in mod clar intentia de a candida. Decizia a fost luata in contextul in care si senatoarea Ecaterina Andronescu, membra in aceasta filiala a PSD, in prezent vicepresedinte PSD, ar intentiona sa candideze pentru aceasta functie, si ar avea teoretic nevoie de sustinerea organizatiei sale pentru a o face.

Dragnea: Nu stiu daca Viorica Dancila si-a depus candidatura. O sustin si o voi vota fara ezitare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, joi, ca nu stie daca premierul Viorica Dancila si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al partidului, dar o va sustine fara ezitare.

Congres PSD. Liviu Dragnea: Viorica Dancila m-a informat ca a luat decizia sa candideze. Eu o sustin fara niciun fel de ezitare

Liviu Dragnea a afirmat ca a discutat la telefon cu Viorica Dancila care i-a spus ca mai multi colegi din tara au insistat sa candideze pentru functia de presedinte executiv. M-a informat ca a luat aceasta.

Liviu Dragnea a ajuns la Sala Palatului. Liderul PSD a venit insotit de Marian Neacsu si de Mihai Fifor

Liviu Dragnea a ajuns la Sala Palatului in jurul orei 11:00. Liderul PSD a dat mana cu sustinatorii sai si a venit insotit de Marian Neacsu, care va candida pentru functia de secretar generalsi Mihai.

Viorica Dancila, anunt pentru toti romanii. Ce va face premierul

Premierul Viorica Dancila a sustinut o declaratie de presa la Palatul Vicotoria in care a vorbit despre noile proiecte pe care le are Guvernul. Finantarea pentru autostrada Sebes-Turda a fost aprobata.

Viorica Dancila: Avem finantare aprobata pentru autostrada Sebes-Turda

Premierul Viorica Dancila a sustinut o declaratie de presa la Palatul Vicotoria in care a vorbit despre noile proiecte pe care le are Guvernul. Finantarea pentru autostrada Sebes-Turda a fost aprobata.

Ce crede Mihaela Radulescu despre Viorica Dancila si miscarea metoo

Mihaela Radulescu si-a spus parerea despre prima femeie prim-ministru al Romaniei, Viorica Dancila, despre posibilitatea sa avem o femeie ca presedinte al tarii, dar si despre miscarea feminista metoo. Iata ce a declarat! .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )