Libnet.ro
UNICEF

20:47

Cine sunt cei 8 care au votat mpotriva lui Dragnea la CEx / Cine l-a contestat, dar s-a razgndit la vot

Hotnews Hotnews,
 Cine sunt cei 8 care au votat mpotriva lui Dragnea la CEx / Cine l-a contestat, dar s-a razgndit la vot

56 de membri CEx au votat in favoarea sefului PSD, opt impotriva. Acestia din urma au fost Gabriela Firea vicepresedinte PSD si primar genral al Capitalei), Paul Stanescu vicepremier), Mihai Tudose sef PSD Braila), Adrian Tutuianu vicepresedinte PSD), Niculae Badalau sef Giurgiu), Ion Mocioalca Caras Severin), Robert Negoita primar sector 3) si Marian Neacsu secretar general PSD). Surprind tradari precum cele ale lui Dan Tudorache, presedinte PSD Sector 1, Calin Dobra filiala Timis) sau Rodica Nassar sector 2). continuă pe Hotnews

Cine sunt cei 8 care au votat mpotriva lui Dragnea sa CEx / Cine l-a contestat, dar s-a razgndit la vot

56 de membri CEx au votat in favoarea sefului PSD, opt impotriva. Acestia din urma au fost Gabriela Firea vicepresedinte PSD si primar genral al Capitalei), Paul Stanescu vicepremier), Mihai Tudose sef PSD Braila), Adrian Tutuianu vicepresedinte PSD), Niculae Badalau sef Giurgiu), Ion Mocioalca Caras Severin), Robert Negoita primar sector 3) si Marian Neacsu secretar general PSD). Surprind tradari precum cele ale lui Dan Tudorache, presedinte PSD Sector 1, Calin Dobra filiala Timis) sau Rodica Nassar sector 2).

Cine sunt cei 5 judecatori care vor decide soarta lui Liviu Dragnea: Unul dintre magistrati l-a condamnat in dosarul Referendumului

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit data de 8 octombrie pentru primul termen din apelul lui Liviu Dragnea impotriva sentintei de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor.

Rovana Plumb, replica pentru cei care cer demisia lui Dragnea

A aparut scrisoarea contestatarilor lui Liviu Dragnea semnata de Gabriela Firea, Adrian Tutuianu si Paul Stanescu. Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, le raspunde semnatorilor si face apel catre.

Firea: Suntem suficient de multi ct sa contam n CEx / Faptul ca Liviu Dragnea a luat partidul pe nume personal e de netolerat

Vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a spus miercuri ca sunt suficient de multi cei care doresc ca Liviu Dragnea sa faca un pas in spate din conducerea PSD si ca nu a discutat cu premierul Viorica Dancila in contextul scrisorii anti-Dragnea, dar probabil aceasta va avea o reactie in perioada urmatoarea si ca probabil se va situa de partea romanilor.

VIDEO Liviu Dragnea i acuza pe cei care i cer demisia ca fac jocullui Iohannis si al serviciilor: Eu nu pot duce acest partid sa devina o unealta a acestor institutii

Cu scrisoarea in care i se cere demisia asumata public, Liviu Dragnea ii acuza pe semnatarii acestora ca fac jocul presedintelui Iohannis, al serviciilor si DNA. Nu am citit epistola, dar am inteles care este cea mai importanta suparare: sa nu ne mai certam cu Iohannis, sa ne aliniem cu Iohannis cu SPP, SRI, DNA. Eu ca presedinte nu pot duce acest partid sa devina o unealta a acestor institutii, a spus el.

Razboi in PSD: Liviu Dragnea, fata in fata cu cei care ii cer demisia. Cum se impart taberele inainte de confruntarea din CEx

Viitorul principalului partid de guvernare si al conducerii sale se decide vineri cu incepere de la ora 12:30 cand se reuneste Comitetul Executiv al PSD. Aceasta sedinta are loc in contextul in care mai multi.

Cine e interlopul care a atacat cu cutitul doi americani la Braila

Interlopul care i-a injunghiat pe cei doi baschetbalisti americani in Braila a fost arestat preventiv. Numele lui este Daniel Gabriel Husein si este cunoscut si sub porecla de Dasaev. Daniel Gabriel Husein a reusit sa atraga atentia presei si sa aduca Braila in centrul oraselor cu stiri de la categoria interlopi. La sfarsitul saptamanii trecute, [] .

Eurostat: Bucurestenii sunt cei mai nemultumiti europeni cand vine vorba de conditiile din scoli si transportul public

Aproape jumatate 48%) dintre locuitorii Bucurestiului sunt nemultumiti de scolile si de facilitatile de educatie din orasul lor, arata datele publicate de Eurostat pe baza unui sondaj care a cuprins 24 de capitale din Uniunea Europeana in 2015.

Niculae Badalau se alatura taberei care cere demisia lui Dragnea: Un demers pentru salvarea partidului

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, se alatura taberei care cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor. Aceasta a numit acest demers drept unul care are menirea de a salva.

Un nou nume greu din PSD se alatura taberei care cer demisia lui Dragnea: A ajuns un om orbit de putere, orgolii si spaime imaginare

Liderul PSD Buzau, Marcel Ciolacu, a anuntat ca se alatura demersului semnat de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )