Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ciolacu, despre PSD: Eu nu sunt tatucul acestui partid Ce sanctiune a primit Niculae Badalau pentru jignirile aduse Diasporei (VIDEO)

B1 B1,
Ciolacu, despre PSD: Eu nu sunt tatucul acestui partid Ce sanctiune a primit Niculae Badalau pentru jignirile aduse Diasporei (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat ca Niculae Badalau nu mai face parte din niciun for de conducere al partidului la nivel central. El a admis ca declaratia colegului sau despre Diaspora a . continuă pe B1

Marcel Ciolacu, despre Sectia Speciala: Daca opinia CSM, a asociatiilor din Justitie va fi desfiintarea, PSD va vota in consecinta

Marcel Ciolacu a declarat, referitor la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor in Justitie SIIJ), ca in cazul in care CSM si asociatiile din justitiei vor ca aceasta sectie sa fie desfiintata, atunci PSD va vota in consecinta, informeaza Mediafax.

Viorica Dancila, despre datoriile financiare ale PSD: Sunt sigura ca exista document pentru fiecare cheltuiala facuta

Fostul presedinte al PSD Viorica Dancila a declarat miercuri ca in privinta datoriilor financiare pe care le are partidul nu este nimic care sa creeze semne de intrebare. Bun, au fost datorii si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )