Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dragnea: Pe Niculae Badalau eu il propun presedinte al Consiliului National

Adevărul Adevărul,
Dragnea: Pe Niculae Badalau eu il propun presedinte al Consiliului National

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca au fost validate toate candidaturile depuse pentru congres si a tinut sa precizeze ca el il va propune pe Niculae Badalau pentru functia de presedinte al Consiliului National. continuă pe Adevărul

Dragnea: O sa-l propun pe Badalau in functia de presedinte al Consiliului National al PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat vineri ca il va propune pe presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, pentru functia de presedinte al Consiliului National. I-am spus domnului Badalau,.

Dragnea: O sa-l propun pe Badalau in functia de presedinte al Consiliului National al PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat vineri ca il va propune pe presedintele executiv al PSD, .

Congres PSD: Cine candideaza pentru noua conducere nationala/ Premierul Dancila, numarul doi in partid; Niculae Badalau nu va mai fi presedinte executiv, in schimb devine presedintele Consiliului National, in locul lui Mihai Fifor

Dupa doar doi ani si jumatate de la ultimul Congres, PSD urmeaza sa isi aleaga o noua garnitura de vicepresedinti, plus presedintele executiv si secretarul general, in cadrul unui Congres extraordinar organizat sambata, 10 martie, la Sala Palatului. Delegatii social-democrati vor da voturi impartiti pe regiuni, intr-un nou sistem - cate un barbat si cate o femeie pentru fiecare dintre cele opt regiuni ale tarii detalii privind aceasta impartire, in articol). Cu exceptia regiunii Muntenia si a Bucurestiului, unde exista doi candidati - Adrian Tutuianu Dambovita) si Serban Valeca Arges), plus Catalin Radulescu fara sustinerea organizatiei, respectiv Robert Negoita si Daniel Florea, in nicio regiune nu vor exista emotii, pentru ca judetele au cazut de acord dinainte si nu s-au inscris in cursa decat cate un barbat si cate o femeie. In ceea ce priveste batalia pentru pozitia de numar doi in partid, Niculae Badalau, cel care o ocupa acum - din decembrie 2016 - nu va mai candida. Presedinte executiv va deveni, cel mai probabil, premierul Viorica Dancila, intrata in cursa desi declarase contrariul in urma cu doua saptamani. Vezi lista de candidaturi in articol.

PSD Giurgiu il SUSTINE pe Niculae Badalau la Congres

Organizatia PSD Giurgiu a anuntat ca il va sustine pe Niculae Badalau, la Congres, pentru functia de presedinte executiv. De asemenea, pentru aceasta functie, mai candideaza atat Viorica Dancila, cat.

Liviu Dragnea a facut anuntul: Toti cei care si-au exprimat dorinta sa candideze, vor candida. Pe cine sustine pentru functia de presedinte al Consiliului National(VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat vineri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD ca au fost aprobate toate candidaturile celor care au vrut sa se incrie pentru ocuparea functiilor din partid in.

Gazeta Wyborcza: Ultimele cuvinte ale judecatorilor Consiliului National al Magistraturii inaintea epurarilor

Sambata, judecatorii Consiliului National al Magistraturii CNM) s-au intalnit in sedinta extraordinara si probabil ultima. Peste cateva zile in CNM se vor face epurari si 15 judecatori isi vor pierde functia, contrar Constitutiei. Le multumim tuturor celor care au fost de partea valorilor constitutionale - judecatorii CNM au multumit polonezilor, potrivit Rador, care citeaza Gazeta Wyborcza.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )