Libnet.ro
UNICEF

21:45

Niculae Badalau se delimiteaza de vocile din PSD care il ameninta pe Iohannis: Eu nu sunt pentru suspendarea presedintelui (VIDEO)

B1 B1,
Niculae Badalau se delimiteaza de vocile din PSD care il ameninta pe Iohannis: Eu nu sunt pentru suspendarea presedintelui (VIDEO)

Senatorul PSD Niculae Badalau a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca nu sustine ideea de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis in cazul in care acesta nu va semna decretul de. continuă pe B1

Niculae Badalau il ameninta pe Klaus Iohannis cu plangerea penala. Ce motiv a invocat senatorul PSD

Senatorul PSD Niculae Badalau, fost numar 2 al social-democratilor, sustine ca daca presedintele Klaus Iohannis nu va respecta decizia CCR de revocare din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, atunci ministerul Justitiei va trebui sa-i faca plangere penala.

PNL, acuzatii dure dupa ce tot mai multe voci din PSD vorbesc despre suspendarea lui Iohannis: Ar insemna o lovitura de stat

Liberala Raluca Turcan a afirmat ca o suspendare a presedintelui Klaus Iohannis initiata de reprezentantii PSD ar echivala cu o lovitura de stat. Ultima gaselnita a lui Liviu Dragnea din.

Protest spontan al angajatilor Spitalului Judetean de Urgenta din Pitesti, care sustin ca salariile lor au scazut cu pna la 1.500 de lei

Zeci de angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta din Pitesti au participat, miercuri, la un protest spontan, ei sustinand ca salariile lor au scazut. Protestatarii, care acuza reduceri ale veniturilor lunare de pana la 1. 500 de lei, s-au adunat in holul unitatii sanitare, unde au discutat cu directorul medical Adrian Stoiculescu, potrivit Agerpres. Acesta a admis ca ar putea exista si unele interpretari incorecte ale prevederilor legale, care ar trebui centralizate si transmise mai departe.

Experienta terifianta pentru o tanara din Iasi, care a fost la un pas de a fi strivita de tren. Ulterior, medicii i-au dat o veste socanta

O tanara de 26 de ani din Iasi a avut parte e o experienta infioratoare. A fost la un pas sa fie strivita de tren intr-un incident care s-a produs marti seara in localitatea Halaucesti. Tanara.

Harta SALARIILOR din Romania. Care sunt judetele cu cele mai mari castiguri si unde bantuie cea mai crunta saracie (FOTO)

La prima vedere, ai putea spune ca salariile din Romania au crescut anul acesta dupa trecerea tuturor contributiilor de la angajator la angajat. insa diferentele salariale dintre regiuni si judete au ramas.

Iohannis: Romnia a redus din decalajul care o separa de Europa de Vest n ultimii 15 ani, dar trebuie sa investim n tehnologiile viitorului

Romania a redus din decalajul economic si social care o separa de europa de Vest in ultimii 15 ani, dar pentru a reusi sa se separe de grupul statelor care au economii cu venituri medii, tara noastra trebuie sa investeasca in tehnologiile viitorului, a declarat presedintele Klaus Iohannis, citat de news. ro. El a adaugat ca parcurile stiintifice reprezinta un ecosistem propice pentru o astfel de dezvoltare, in conditiile in care cercetarea este indispensabla oricarei strategii de crestere economica sustenabila.

Un elev din Tulcea, care a suferit un accident de masina, a dat Evaluarea Nationala din spital

Un elev in clasa a VIII-a, din judetul Tulcea, a trebuit sa sustina prima proba a examenului de Evaluare Nationala de pe patul de spital. Copilul a fost lovit de o masina duminica si a fost internat .

Horoscop. Nativii din zodiac care se casatoresc in vara anului 2018

Daca vrei sa afli ce sanse ai sa te casatoresti in vara lui 2018, iata ce spun astrele. Balantele vor avea parte de nunta ca in povesti la care viseaza de mici. Vara lui 2018 le va aduce o ceremonie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )