Libnet.ro
UNICEF

14:00

Niculae Badalau, dezvaluiri din interiorul CEX-ului. Cine a mai refuzat functia de premier

Antena3 Antena3,
Niculae Badalau, dezvaluiri din interiorul CEX-ului. Cine a mai refuzat functia de premier

Presedintele executiv al Partidului Social Democrat PSD), senatorul Niculae Badalau, a declarat ca ministrul Apararii, Mihai Fifor, a refuzat propunerea facuta in Comitetul Executiv National CExN) al pa. continuă pe Antena3

Dezvaluiri din interiorul PSD. Ce au intrebat-o liderii partidului pe Viorica Dancila

Lia Olguta Vasilescu a povestit cum a decurs discutia dintre liderii PSD si Viorica Dancila, propunerea pentru functia de premier. Potrivit Olgutei Vasilescu, in sedinta CExN, Viorica Dancila a spus.

Niculae Badalau spune ca in CEX trebuie sa se decida cine pleaca - premierul Tudose sau ministrul Carmen Dan: Este clar ca unul dintre ei trebuie sa plece

Presedintele executiv PSD, Niculae Badalau, spune ca in sedinta de luni a Comitetului Executiv National trebuie sa se decida cine pleaca - premierul Mihai Tudose sau ministrul de Interne, Carmen Dan. Este clar ca unul dintre ei trebuie sa plece, a afirmat Badalau, duminica seara, la Antena 3. Presedintele executiv al PSD a mai aratat ca si premierul a gresit anuntand public ca nu mai poate lucra cu ministrul de Interne.

Presedintele executiv PSD, Niculae Badalau: Cineva trebuie sa plece: Tudose sau Dan

Presedintele executiv PSD, Niculae Badalau a facut o afirmatie soc im emisiunea Subiectiv, si anume ca maine trebuie sa se decida cine pleaca: fie premierul Mihai Tudose, fie.

Niculae Badalau: Viorica Dancila e propunerea mea. Discutiile despre suspendarea presedintelui sunt speculatii (VIDEO)

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat marti seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician ca el a fost cel care a propus-o pe Viorica.

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, despre suspendarea lui Iohannis

Presedintele executiv al Partidului Social Democrat PSD), senatorul Niculae Badalau, exclude varianta suspendarii presedintelui Klaus Iohannis, in situatia in care acesta va refuza desemnarea.

Niculae Badalau: Cei care vor forta demiterea premierului trebuie sa aiba...

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a avut luni o replica dura pentru cei care pregatesc indepartarea lui Mihai Tudose din fruntea Guvernului. Numarul doi din PSD a declarat la.

Niculae Badalau spera ca Mihai Tudose va ramane premier: Cei care vor forta demiterea premierului trebuie sa aiba si solutii

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, si-a exprimat luni speranta ca premierul Mihai Tudose va ramane in functie, deoarece nu vede alta solutie, avertizand ca cei care doresc sa forteze demiterea primului ministru trebuie sa aiba si solutii.

Se cer capete in PSD. Niculae Badalau: Cineva trebuie sa plece: Mihai Tudose sau Carmen Dan

In plina zi in care numeroase voci din PSD indeamna la calm si la rezolvarea crizei din acest moment, presedintele executiv al partidului, Niculae Badalau, iese cu o declaratie extrem de.

SURSE: Au inceput deja negocierile pentru functiile de ministri din viitorul guvern. Cine pleaca si cine isi va pastra postul

Liderii coalitiei de guvernare ar fi inceput deja sa negocieze functiile de ministri din viitorul guvern, desi presedintele Klaus Iohannis nu a anuntat inca daca accepta sau nu propunerea ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2144 seconds )