Libnet.ro
UNICEF

16:16

NICULAE BADALAU: imi cer scuze tuturor romanilor plecati in strainatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICULAE BADALAU: imi cer scuze tuturor romanilor plecati in strainatate

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a declarat miercuri, ca isi cere scuze romanilor plecati la munca in strainatate, pentru afirmatiile facute si ca va respecta orice decizie vor lua colegii sai. continuă pe Ziarul Bursa

Badalau: imi cer scuze tuturor romanilor plecati in strainatate. Regret contextul si formularea total nefericite. ii pretuiesc si ii respect pe toti romanii

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Badalau, spune ca isi cere scuze romanilor plecati la munca in strainatate, pentru afirmatiile facute, ca regreta contextul si formularea total nefericite. El sustine ca ii pretuieste pe toti romanii, indiferent unde sunt acestia.

Niculae Badalau, un nou mesaj pentru DIASPORA inainte de CEX-ul PSD in care ar urma sa fie SUSPENDAT (VIDEO)

PSD-istii se reunesc, miercuri, in CEx. Potrivit unor surse politice Niculae Badalau ar urma sa fie suspendat din partid, dupa declaratiile scandaloase la adresa diasporei. As incepe din nou sa imi cer.

Cine este Niculae Badalau. De ce se cere excluderea sa din PSD

Niculae Badalau, liderul PSD Giurgiu, a atras atentia printr-o serie de declaratii controversate, lansate de curand si la adresa romanilor din Diaspora. Spusele publice ale acestuia par sa fi venit la pachet cu cerinta de excludere, din randul social-democratilor. in varsta de 58 de ani, senatorul PSD de Giurgiu a starnit revolta, dupa declaratiile oferite .

Resetare in PSD: Niculae Badalau, inlocuit cu finul lui Niculae Badalau

Niculae Badalau a anuntat, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD de miercuri, ca renunta la functia de vicepresedinte interimar al PSD, nu si la conducerea organizatiei Giurgiu. Functia de.

Niculae Badalau, exclus din PSD dupa replicile jignitoare la adresa Diasporei. Ce se intampla cu functia detinuta in Giurgiu

Anuntul a fost facut cu putin timp in urma, iar Niculae Badalau, seful PSD din Giurgiu, a fost exclus din acest partid politic. Decizia de excludere din cadrul formatiunii social-democrate a venit in aceasta miercuri. De asemenea, mai multi membri ai PSD au cerut ca senatorul sa fie exclus din partid. Totul pe fondul declaratiilor .

Niculae Badalau s-a retras din conducerea interimara a PSD

Niculae Badalau s-a retras din conducerea interimara a PSD, dupa declaratiile salereferitoare la diaspora. Senatorul PSD Nicolae Badalau a spus, vineri, comentand intentia de a creste numarul de.

Niculae Badalau nu este exclus din PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv National, ca Niculae Badalau nu a fost exclus din partid, relateaza Agerpres.

Dumitru Buzatu sare in apararea lui Niculae Badalau: A fost sanctionat deja. Mai departe de atat ce sa facem? Sa-l ducem la puscarie?

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, sare in apararea lui Niculae Badalau dupa ce acesta a insinuat ca majoritatea cetatenilor romani de peste hotare sunt reprezentanti de femei de moravuri.

PSD a convocat o noua sedinta: Situatia lui Niculae Badalau, transata in CEx

PSD a convocat o sedinta a Comitetului Executiv, care va avea loc, miercuri, de la ora 15. Cel mai fierbinte subiect pe ordinea de zi va fi cel legat de Niculae Badalau, dupa declaratiile facute.

CEX cu sanctiuni la PSD. Surse. Niculae Badalau, inlocuit cu finul sau dupa ce a jignit diaspora. Nu gandesc asa. Alti doi lideri trasi pe linie moarta

Comitetul Executiv al PSD CEX) se reuneste, miercuri, la ora 15. 00, in prima sedinta dupa ce Marcel Ciolacu a preluat conducerea interimara a partidului. Social-democratii vor discuta chestiuni organizatorice pentru congresul din februarie. De asemenea, vor fi analizate declaratiile lui Nicolae Badalau referitoare la diaspora. Potrivit unor surse politice, Badalau ar putea renunta la sefia organizatiei Giurgiu.

ştiri din Politica

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )