Libnet.ro
UNICEF

15:17

Niculae Badalau, unul dintre criticii lui Liviu Dragnea in PSD: In proportie de 51% tind sa nu mai candidez la Congres pentru functia de presedinte executiv

Hotnews Hotnews,
 Niculae Badalau, unul dintre criticii lui Liviu Dragnea in PSD: In proportie de 51% tind sa nu mai candidez la Congres pentru functia de presedinte executiv

Niculae Badalau, presedintele executiv al PSD si unul dintre criticii lui Liviu Dragnea in partid, a declarat joi ca in proportie de 51% tind sa nu mai candidez pentru functia detinuta acum, potrivit Opinia de Giurgiu. Badalau a dat explicatii despre scrisoarea transmisa membrilor PSD in ianuarie, in care critica maniera de conducere a lui Dragnea, si a spus ca a fost corectata si avizata de Adrian Nastase. continuă pe Hotnews

Niculae Badalau: Ma gandesc daca mai candidez pentru functia de presedinte executiv al PSD

Presedintele executiv al PSD, senatorul Niculae Badalau, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu stie daca va mai candida la functia de presedinte executiv al PSD, la congresul extraordinar al partidului din martie, si ca regreta perioada in care era presedinte al organizatiei judetene a PSD Giurgiu.

Surpriza lui Liviu Dragnea: liderii PSD spun ca nu stiau de ideea unui Congres extraordinar si ca nici nu este nevoie de unul

Anuntul despre un Congres extraordinar al PSD in luna martie, facut de Liviu Dragnea miercuri, inainte de sedinta Comitetului Executiv National, pe scarile din sediul PSD, a surprins majoritatea liderilor partidului. Multi dintre cei intrebati la intrarea in sediu despre acest lucru au spus chiar ca nu este nevoie de un Congres al partidului. De asemenea, o serie de lideri PSD, atat din parlament cat si din teritoriu, au negat, pentru HotNews. ro, atunci cand au fost intrebati daca stiau de aceasta intentie.

Liviu Dragnea: 27 de secretari de stat propusi de PSD vor fi inlocuiti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri ca 27 dintre secretarii de stat propusi de PSD vor fi inlocuiti.

Liviu Dragnea anunta ca se va face o curatenie in Guvern. 27 de secretari de stat care vor fi inlocuiti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri ca 27 dintre secretarii de stat propusi de PSD vor fi inlocuiti. Am finalizat evaluarea secretarilor de stat. Sunt 27 de secretari de stat care vor fi.

Liviu Dragnea anunta ca se va face o curatenie in Guvern. 27 de secretari de stat vor fi inlocuiti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat miercuri ca 27 dintre secretarii de stat propusi de PSD vor fi inlocuiti. Am finalizat evaluarea secretarilor de stat. Sunt 27 de secretari de stat care vor fi.

Fosta sefa de cabinet a lui Liviu Dragnea, care l-a aparat pe acesta in dosarul Referendumul, numita director de cabinet al premierului Viorica Dancila

Iuliana Mihaela Zobuian, fost director de cabinet al lui Liviu Dragnea cand acesta era ministru al Dezvoltarii, a fost numita vineri de premierul Viorica Dancila director de cabinet, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Iuliana Zobuian a fost martor in dosarul Referendumul, aratand in depozitia sa ca Liviu Dragnea nu era responsabil de trimiterea unor mesaje considerate incriminatoare de procurori.

Surse: Liviu Dragnea l-a contrat dur pe ministrul maghiar de Externe la vizita acestuia in Romania

Liviu Dragnea l-a contrat dur pe ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, in intalnirea pe care au avut-o la Bucuresti pe 5 februarie, potrivit unor surse politice. Dragnea i-ar fi reprosat demnitarului maghiar comportamentul Guvernului de la Budapesta pe doua teme: sfidarea Romaniei de Ziua Nationala si actiunile inamicale ale Ungariei in anul Centenarului. Mai mult, Dragnea i-a spus lui Szijjarto ca Romania ar putea deschide un dosar extrem de sensibil, patrimoniul Fundatiei Gojdu, aflat acum in posesia Ungariei.

E OFICIAL! Liviu Dragnea va fi AUDIAT la iCCJ in data de ...

UPDATE: Liviu Dragnea va fi audiat in acest dosar pe 21 martie. Un nou termen in dosarul lui Liviu Dragnea. Joi, la Curtea Suprema sunt citati ultimii sase martori din dosarul in care liderul PSD este jude.

Liderii PSD din teritoriu, luati prin surprindere de Congresul extraordinar al PSD propus de Liviu Dragnea

O serie de lideri ai PSD din teritoriu au afirmat miercuri, la scurt timp de la declaratiile liderului Liviu Dragnea, ca nu stiu despre existenta vreunui Congres extraordinar in luna martie si ca ar astepta motivarea acestuia. Liviu Dragnea a anuntat inaintea sedintei Cex ca va propune convocarea Congresului extraordinar al partidului la care va cere si un vot de reconfirmare a sa ca sef de partid.

Decizia privind audierea lui Liviu Dragnea in legatura cu acuzatiile la adresa SPP va fi luata in sedinta comuna a comisiilor de Aparare din cele doua Camere

Comisia de aparare din Senat a respins marti posibilitatea ca liderul PSD, Liviu Dragnea, sa fie audiat in legatura cu afirmatiile aduse la adresa SPP. Astfel, Liviu Dragnea ar putea fi chemat sa dea explicatii dupa ce comisiile de Aparare din Senat si Camera Deputatilor vor decide daca si in ce formula va avea loc audierea, fiind luate in calcul mai multe variante, inclusiv constituiriea unei comisii speciale sau de ancheta sau audierea in comisiile reunite, relateaza News. ro.

ştiri din Politica

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )