Libnet.ro
UNICEF

10:45

Numarul doi in PSD: O sprijin pe Dancila pentru presedinte executiv. Eu nu fac compromisuri

Adevărul Adevărul,
Numarul doi in PSD: O sprijin pe Dancila pentru presedinte executiv. Eu nu fac compromisuri

Niculae Badalau, actualul presedinte executiv, a anuntat ca o va vota pe Viorica Dancila pentru a fi numarul doi in partid, iar pentru functia de secretar general pe Marian Neacsu. Badalau a subliniat ca el nu face compromisuri, desi de curand Liviu Dragnea a anuntat ca acestuia ii va fi data functia de presedinte al Consiliului National, dupa ce nu a mai candidat pentru functia de presedinte executiv. continuă pe Adevărul

CONGRES PSD: Viorica Dancila, aleasa presedinte executiv. Marian Neacsu va fi secretar general al partidului. Cine sunt noii vicepresedinti ai PSD (VIDEO)

PSD si-a ales, la Congresul de sambata, noua conducere. Premierul Viorica Dancila a fost aleasa presedinte executiv al partidului, iar Marian Neascu va fi noul secretar.

Congres PSD: Viorica Dancila, noul presedinte executiv al Partidului Social Democrat

Premierul Viorica Dancila este noul presedinte executiv al PSD, a decis sambata Congresul extraordinar al PSD, potrivit Agerpres .

Congres PSD: Strategia contracandidatilor Vioricai Dancila la functia de presedinte executiv - fie Nicolae Banicioiu, fie Ecaterina Andronescu sa se retraga in favoarea celuilalt, inainte de vot

Deputatul Nicolae Banicioiu si senatoarea Ecaterina Andronescu sunt contracandidatii premierului Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv la Congresul PSD de sambata, iar cei doi iau in calcul ca unul dintre ei sa se retraga in favoarea celuilalt, pentru a nu imparti voturile celor care nu o doresc pe Dancila numarul doi in partid, au precizat surse politice din partid.

Congres PSD: Organizatia PSD Bucuresti-Ilfov, condusa de Gabriela Firea, o sustine pe Viorica Dancila in functia de presedinte executiv/ Dancila declarase ca nu va candida pentru o functie la Congres

Organizatia regionalaPSD Bucuresti-Ilfov, condusa de Primarul General Gabriela Firea, a votat luni seara, in cadrul Biroului Permanent comun al organizatiei,sa o sustina pe premierul Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv al formatiunii, la congresul de sambata, functie ocupata in prezent de Niculae Badalau si pentru care doar deputatul Nicolae Banicioiu si-a anuntat in mod clar intentia de a candida. Decizia a fost luata in contextul in care si senatoarea Ecaterina Andronescu, membra in aceasta filiala a PSD, in prezent vicepresedinte PSD, ar intentiona sa candideze pentru aceasta functie, si ar avea teoretic nevoie de sustinerea organizatiei sale pentru a o face.

Congres PSD: Cine candideaza pentru noua conducere nationala/ Premierul Dancila, numarul doi in partid; Niculae Badalau nu va mai fi presedinte executiv, in schimb devine presedintele Consiliului National, in locul lui Mihai Fifor

Dupa doar doi ani si jumatate de la ultimul Congres, PSD urmeaza sa isi aleaga o noua garnitura de vicepresedinti, plus presedintele executiv si secretarul general, in cadrul unui Congres extraordinar organizat sambata, 10 martie, la Sala Palatului. Delegatii social-democrati vor da voturi impartiti pe regiuni, intr-un nou sistem - cate un barbat si cate o femeie pentru fiecare dintre cele opt regiuni ale tarii detalii privind aceasta impartire, in articol). Cu exceptia regiunii Muntenia si a Bucurestiului, unde exista doi candidati - Adrian Tutuianu Dambovita) si Serban Valeca Arges), plus Catalin Radulescu fara sustinerea organizatiei, respectiv Robert Negoita si Daniel Florea, in nicio regiune nu vor exista emotii, pentru ca judetele au cazut de acord dinainte si nu s-au inscris in cursa decat cate un barbat si cate o femeie. In ceea ce priveste batalia pentru pozitia de numar doi in partid, Niculae Badalau, cel care o ocupa acum - din decembrie 2016 - nu va mai candida. Presedinte executiv va deveni, cel mai probabil, premierul Viorica Dancila, intrata in cursa desi declarase contrariul in urma cu doua saptamani. Vezi lista de candidaturi in articol.

PSD Bucuresti o sustine pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv. Firea si Negoita, propusi pentru functiile de vicepresedinte

PSD Bucuresti a anuntat, miercuri seara, ca a votat in cadrul Biroului Permanent al organizatiei sustinerea Vioricai Dancila pentru functia de presedinte. Pentru functiile de vicepresedinti ai regiunii Bucuresti-Ilfov sunt propusi Gabriela Firea si Robert Negoita.

Dancila a devenit presedinte executiv - numarul doi in PSD. Neacsu a fost ales secretar general

Viorica Dancila a fost aleasa in functia de presedinte executiv al PSD cu 2880 de voturi pentru, a.

Viorica Dancila tinteste functia numarul doi in PSD

Viorica Dancila vrea sa fie numarul doi in PSD. Premierul si-a anuntat candidatura pentru postul de presedinte executiv al PSD, la Congresul din 10 martie, scrie stiripesurse. ro. Vezi AICI lista completa a.

LIVE TEXT VIDEO Congres PSD: Alegeri pentru o noua conducere nationala - presedinte executiv, secretar general si 16 vicepresedinti/ Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu s-au retras din cursa, Dancila devine presedinte executiv

Circa 4000 de delegati PSD participa sambata la Congresul extraordinar al partidului, organizat la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 11. Acestia vor adopta o serie de rezolutii ale partidului si vor vota pentru noul Birou permanent national al partidului: 16 vicepresedinti - cate un barbat si cate o femeie pentru fiecare dintre cele opt regiuni de dezvoltare, un presedinte executiv si un secretar general. Singurele competitii sunt pentru pozitia de numar doi in partid - unde Viorica Dancila, sustinuta de Liviu Dragnea, candideaza impotriva deputatului Nicolae Banicioiu si senatoarei Ecaterina Andronescu, si pentru vicepresedintele barbat pe zona Muntenia, unde se lupta Adrian Tutuianu PSD Dambovita) si Serban Valeca PSD Arges). De asemenea, Codrin Stefanescu va candida impotriva lui Marian Neacsu pentru mandatul de secretar general al partidului, insa Neacsu are de partea sa sustinerea declarata a majoritatii organizatiilor. HotNews. ro transmite principalele declaratii si momente ale Congresului de sambataVezi o transmisiunea LIVE VIDEO in articol si imagini de afara cu sustinatorii PSD si protestatarii.

Congres PSD. Viorica Dancila vrea sa fie mana dreapta a lui Dragnea. Lista completa cu candidatii

Peste 4. 000 de social-democrati sunt asteptati sambata la Congresul extraordinar al PSD pentru a-si alege noua conducere, adica presedintele executiv, secretarul general si cei 16 vicepresedinti. Pe ultima suta de metri, prim-ministrul Viorica Dancila foto) a intrat in cursa pentru functia de presedinte executiv, adica pentru a fi numarul doi in partid si mana dreapta a lui Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )