Libnet.ro
UNICEF

14:30

PSD, lovitura decisiva pentru Iohannis: PLANGERE PENALA pe numele presedintelui

B1 B1,
PSD, lovitura decisiva pentru Iohannis: PLANGERE PENALA pe numele presedintelui

Presedintele Executiv al PSD, Bicolae Badalau, a declarat, miercuri, ca social-democratii iau in calcul depunerea unei plangeri penale pe numele lui Klaus Iohannis, daca nu respecta decizia CCR de revocarea. continuă pe B1

PSD ar putea face plangere penala pe numele lui Iohannis daca nu respecta decizia CCR. Badalau: Toata lumea trebie sa respecte legea

Niculae Badalau a declarat miercuri ca nu este exclusa o plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, daca acesta nu respecta decizia CCR de revocare a Laurei Codruta Kovesi. Absolut.

Senator PSD: Plangere penala pentru Iohannis, daca nu o demite pe Kovesi

Ministrul justitiei trebuie sa-i trimita o notificare presedintelui Klaus Iohannis pentru a-i atrage atentia ca trebuie sa puna in aplicare o decizie definitiva a justitiei. In situatia in care seful statului va intarzia in continuare demiterea sefei.

Niculae Badalau il ameninta pe Klaus Iohannis cu plangerea penala. Ce motiv a invocat senatorul PSD

Senatorul PSD Niculae Badalau, fost numar 2 al social-democratilor, sustine ca daca presedintele Klaus Iohannis nu va respecta decizia CCR de revocare din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, atunci ministerul Justitiei va trebui sa-i faca plangere penala.

PSD pregateste LOVITURA de gratie pentru IOHANNIS: Presedintele, scos din joc in cazul REVOCARII lui Kovesi

Presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, Eugen Nicolicea, vine cu o noua ipoteza in ceea ce priveste revocarea sefei DNA. El sugereaza ca in ipoteza in care presedintele nu ar dori sa.

PSD, replica dura pentru Klaus Iohannis: Deciziile Curtii Constitutionale se executa, nu se discuta!

PSD reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca prin motivarea publicata dupa decizia privind revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi, Curtea Constitutionala a ridicat mai.

Politic show:Firma lui Ghita se distreaza cu site-ul Educatiei;Presa locala n zodia PSD: bani publici pentru slava baronului Nicusor si atacarea adversarilor politici;Nu va exista suspendare, pentru ca nu exista temei

Presedintele, ingrijorat de diminuarea prerogativelor sale. Dupa reuniunea cu delegatia Comisiei de la Venetia, presedintele Klaus Iohannis a fost asaltat de. Tensiuni in PNL. Liberalii, prinsi intre principiul fara pensii speciale si sprijinul pentru alesii locali ai partidului. Pozitionarea PNL fata de tema sustinerii pesiilor speciale pentru.

Cele doua scenarii ale lui Traian Basescu pentru Iohannis, in scandalul revocarii lui Kovesi: Domnule Presedinte, poti sa DORMI LINISTIT, nu mai ai NIMIC de FACUT!

Fostul presedinte Traian Basescu ii transmite lui Klaus Iohannis ca, in cazul revocarii sefei DNA, seful statului se afla intr-o situatie extrem de dificila cu doar doua variante de actiune si cu o.

Mitingul PSD - mult zgomot pentru nimic

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targu Mures, ca mitingul organizat de PSD la Bucuresti in urma cu o zi a reprezentat mult zgomot pentru nimic.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )