Libnet.ro
UNICEF

16:15

Robert Negoita, acuzatii dure la adresa a trei nume grele din PSD: Cat de ticalos sa fii?

Antena3 Antena3,
Robert Negoita, acuzatii dure la adresa a trei nume grele din PSD: Cat de ticalos sa fii?

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a lansat acuze dure la adresa a trei lideri importanti din PSD si i-a numit ticalosii partidului. Este vorba despre Marian Oprisan, Niculae Badalau si Mihai Fifor. continuă pe Antena3

Robert Negoita pune sapte conditii ca sa revina in randul social-democratilor: PSD sa ceara scuze romanilor pentru cum a condus tara(VIDEO)

PSD face eforturi sustinute de a readuce in partid membri care, pe vremea cand presedinte era Liviu Dragnea fie au fost exclusi, fie au plecat. Unul dintre acestia este primarul sectorului 3, Robert Negoita,.

Robert Negoita a anuntat ca va candida ca independent pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 3

Robert Negoita a anuntat, miercuri seara, ca cel mai probabil va candida ca independent pentru un nou mandat ca primar al Sectorului 3. El a adaugat ca PSD este condamnat la disparitie daca nu scapa de parazitii din partid.

Robert Negoita, scrisoare deschisa catre conducerea PSD: Ce conditii impune primarul pentru revenirea in partid Replica lui Marcel Ciolacu

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, suspendat din PSD, dar invitat sa revina in partid, a transmis, miercuri, o scrisoare deschisa conducerii formatiunii, in care afirma ca, pentru el, PSD a insemnat.

Conditiile lui Robert Negoita ca sa revina in PSD: Cei care au contribuit la ticaloseniile din ultimii ani sa faca un pas in spate

Primarul Sectorului 3 Robert Negoita se declara dispus sa revina in PSD, dar pune conditii, iar una dintre ele ar fi ca social-democratii care au contribuit la ticaloseniile ce au avut loc in ultimii ani sa faca un pas in spate.

Robert Negoita pune sapte conditii sa revina in PSD

Fostul vicepresedinte PSD Robert Negoita, primar al Sectorul 3 din Capitala, invitat sa revina in partid dupa ce a fost suspendat, a transmis miercuri o scrisoare deschisa conducerii PSD in care afirma ca in ultimii ani PSD a insemnat pentru el numai dezamagiri dar ca se intoarce in formatiunea social-democrata doar daca partidul ia 7 masuri fara de care PSD nu are viitor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )