Libnet.ro
UNICEF

09:15

Robert Negoita, dupa ce Niculae Badalau a fost ales vicepresedinte al Curtii de Conturi: Un lup pus de paza la oi. in PSD, aerul a ramas aproape la fel de irespirabil chiar si dupa era Dragnea

B1 B1,
Robert Negoita, dupa ce Niculae Badalau a fost ales vicepresedinte al Curtii de Conturi: Un lup pus de paza la oi. in PSD, aerul a ramas aproape la fel de irespirabil chiar si dupa era Dragnea

Robert Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei, a reactionat dur dupa ce Parlamentul l-a ales pe Niculae Badalau, baronul PSD de Giurgiu, in functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi. Edilul sustine. continuă pe B1

Robert Negoita, atac dur la Badalau: Un condamnat pentru furt verifica bugetele publice ale Romaniei

Robert Negoita, primarul Sectorului 3, a lansat un atac dur la adresa lui Niculae Badalau, dupa ce acesta din urma a fost votat pentru functia de vicepresedinte al Autoritatii de Audit. Negoita acuza ca aerul in PSD este irespirabil si aminteste ca Badalau a fost condamnat pentru furt in trecut, iar acum ajunge sa verifice bugetele publice ale Romaniei.

Ilie Sarbu si Niculae Badalau, avizati pentru functiile de vicepresedinti ai Curtii de Conturi si Autoritatii de Audit

Senatorii si deputatii din Comisiile de buget-finante au dat luni aviz pozitiv candidaturilor lui Ilie Sarbu, pentru functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi, si Niculae Badalau PSD), pentru functia de vicepresedinte al Autoritatii de Audit, relateaza Agerpres.

IRLANDA: Liderul partidului Fianna Fail, Micheal Martin, a fost ales premier de Parlamentul irlandez

La mai mult de patru luni dupa alegerile legislative din Irlanda, parlamentarii irlandezi l-au desemnat sambata pe liderul partidului centrist Fianna Fail, Micheal Martin, in functia de premier al tarii.

Andrei Stefanescu, interviu exclusiv dupa ce a fost externat: Cineva m-a gonit astazi din parc

Andrei Stefanescu a fost externat luni seara, dupa 12 zile petrecute in spital, fiind infectat cu Covid-19. Desi asimptomatic, Andrei povesteste in exclusivitate, la Sinteza Zilei, cum a fost tratat de medicii de la Institutul Matei Bals, experienta socanta pe care a trait-o in parc in prima sa iesire dupa ce a fost vindecat, dar si de ce a ales sa ramana in spital, desi putea merge acasa dupa zece zile, chiar si fara cele doua teste negative consecutive, conform celor mai recente indrumari ale ministerului Sanatatii.

Tragedie in Capitala: Un copil a murit dupa ce a fost lovit de o motocicleta

Un copil de 10 ani a murit, duminica, dupa ce a fost lovit de o motocicleta, pe Calea Vacaresti, din Capitala. Accidentul s-a produs in jurul orei 10. Motociclistiul, in varsta de 40 de ani, l-a accidentat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )