Libnet.ro
UNICEF

09:30

Viorica Dancila anunta motivul pentru care Olguta Vasilescu preia Transporturile

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila anunta motivul pentru care Olguta Vasilescu preia Transporturile

Viorica Dancila anunta schimbarile din Guvern: L. Olguta Vasilescu - Transporturi, Marius Budai - Min. Muncii, N. Badalau - Economie, Alexandru Petrescu - Comunicatii, Daniel Breaz - Ministerul Culturii, Min. continuă pe Antena3

Viorica Dancila anunta lista celor 8 NOI MINISTRI: Suprizele vin de la Ilan Laufer, Niculae Badalau si Alexandru Petrescu (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat schimbarile din Guvern survenite in urma remanierii guvernamentale de luni. Opt ministere vor avea noi sefi, iar suprizele vin de la Ilan Laufer, Niculae Badalau, Alexandru Petrescu .

Remanierea guvernamentala a fost votata: Ilan Laufer preia Dezvoltarea de la Stanescu. Olguta Vasilescu trece la Transporturi. Cine pleaca si cine vine in Guvernul Dancila

Social-democratii au votat remanierea guvernamentala, iar nu mai putin de 8 modificari au avut loc in Guvernul condus de Viorica Dancila. Astfel, conform unor surse politice citate de stiripesurse. ro, acesta vo.

PROFIL Cine este Marius Budai, propus de PSD la Ministerul Muncii, n locul Liei Olguta Vasilescu - Deputat la primul mandat, fost director la Casa de Pensii Botosani

Marius-Constantin Budai, propus de PSD pentru functia de ministru al Muncii, in locul Liei Olguta Vasilescu, are 46 de ani, este deputat la primul mandat, membru al Comisiei de buget-finante, iar inainte de 2016 a fost director al Casei Judetene de Pensii Bucuresti. De asemenea, el a lucrat timp de 18 ani la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani.

Remaniere votata in CExN al PSD: Olguta Vasilescu, propusa ministru la Transporturi. Cine pleaca din Guvern

Opt ministere isi vor schimba titularii. CExN a votat pentru numirea urmatorilor ministri: - Munca: deputatul Marius Budai in locul Liei Olguta Vasilescu, - Economie: senatorul Niculae Badalau in.

Remaniere votata in CExN al PSD: Olguta Vasilescu preia Transporturile, Budai - Munca, iar Badalau - Economia. Cine pleaca din Guvern

Opt ministere isi vor schimba titularii. CExN a votat pentru numirea urmatorilor ministri: - Munca: deputatul Marius Budai in locul Liei Olguta Vasilescu, - Economie: senatorul Niculae Badalau in.

SURSE: Lia Olguta Vasilescu, mutata de PSD la Ministerul Transporturilor. Gabriel Les merge la Aparare. Cine va fi noul ministru al Muncii

Lia Olguta Vasilescu ar urma sa paraseasca Ministerul Muncii! Desi s-a vehiculat mult timp ca ar putea sa preia portofoliul de la Dezvoltare, surse politice sustin ca aceasta va fi mutata la Ministerul.

Anuntul facut de Viorica Dancila dupa ce Firea a cerut trecerea Metrorex la Primaria Capitalei

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, la Parlament, legat de solicitarile primarului Capitalei, Gabriela Firea, ca a sprijinit-o pe aceasta in multe proiecte dar nu poate sa faca ceea ce legea nu ii pe.

intrevedere de GRAD ZERO la Palatul Victoria! Presedintele Parlamentului European vine sa discute cu Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila il primeste, miercuri, la Palatul Victoria, pe presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani. intrevederea are loc in perspectiva preluarii de catre Romania, de la 1 ianuarie .

Un barbat vrea sa isi vanda pielea pentru o suma exorbitanta. Care este motivul pentru care cere atatia bani (FOTO)

Un barbat din Rusia a decis ca vrea sa isi puna pielea la vanzare dupa moarte. El a investit toata viata sa in tatuaje cu autografe ale unor rockeri faimosi si asa i-a venit ideea sa faca o afacere din as.

Motivul pentru care mai multe licee tehnologice din Buzau ar putea fi transformate in scoli profesionale

Intra la liceu cu medii mici si nu se mai sinchisesc sa dea Bacalaureatul. Este cazul multor elevi de la licee cu profil tehnologic din judetul Buzau pentru care examenul de absolvire reprezinta un obstacol greu de trecut. Autoritatile iau in calcul transformarea acestor licee, in viitorul apropiat, in scoli profesionale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )