Libnet.ro
UNICEF

11:45

Badulescu, o noua reactie dupa imbrancelile cu Nicusor Dan: Nu trebuie sa se creada liderul oamenilor de pe strada

Adevărul Adevărul,
Badulescu, o noua reactie dupa imbrancelile cu Nicusor Dan: Nu trebuie sa se creada liderul oamenilor de pe strada

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu, mana dreapta a Gabrielei Firea, a venit cu o noua reactie dupa ce vineri dimineata a bruiat grobianconferinta de presa a lui Nicusor Dan. E o decizie personala, a explicat Badulescu, care a adaugat ca motivul pentru reactia sa a fost ca nu trebuie sa se creada liderul oamenilor de pe strada. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre Aurelian Badulescu si scandalul de la conferinta de presa a lui Nicusor Dan: Eu, la asemenea, mitocanie si badaranie din partea reprezentantilor PSD nu m-am asteptat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, vineri, o reactie in urma scandalului dintre Aurelian Badulescu si Nicusor Dan, de la conferinta de presa organizata de candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei,.

VIDEO : Circ in toata regula!: Aurelian Badulescu bruiaza conferinta de presa a lui Nicusor Dan

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a convocat o conferin.

Nicusor Dan, dupa scandalul facut de viceprimarul Aurelian Badulescu la conferinta de presa: Eu cred ca bucurestenii au vazut, azi, diferenta de civilizatie (VIDEO)

Nicusor Dan a avut si o prima reactie dupa scandalul de la conferinta de presa din zona Prelungirea Ghencea, unde a fost prezent si viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu. Candidatul PNL-USR pentru functia.

Barna, despre scandalul provocat de Badulescu la conferinta lui Nicusor Dan: Administratia de troli a Bucurestiului a aratat ca e o adunatura de huligani care a confiscat acest oras

Liderul USR, Dan Barna, reactioneaza la scandalul provocat de viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu la conferinta de presa sustinuta vineri de Nicusor Dan. Barna spune ca evenimentul este fara precedent, prin violenta si stupiditatea lui, iar administratia de troli a Bucurestiului a aratat ca e o adunatura de huligani care a confiscat acest oras si care trebuie indepartata cat mai repede.

Dupa ce i-a bruiat conferinta lui Nicusor Dan, viceprimarul Badulescu ameninta ca ii face plangere bodyguardului acestuia Reactia candidatului PNL-USR

Viceprimarul Aurelian Badulescu a declarat ca ii face plangere penala bodyguardului lui Nicusor, care l-ar fi amenintat si i-a trantit dulapul. Nicusor Dan spune ca nu comenteaza astfel de lucruri, acesta fiind modul necivilizat. Reamintim ca viceprimarul Aurelian Badulescu a venit la conferinta de presa organizata de Nicusor Dan pentru prezentarea bilantului Gabrielei Firea si nu l-a lasat sa vorbeasca. Badulescu a luat cu el si un dulap.

Nicusor Dan: PSD a gresit tactic - Mi-a promovat campania. Daca pierde alegerile, Firea isi termina cariera politica Aurelian Badulescu: Dan minte de la A la Z. Falimentul RADET, creatia mafiei galbene (VIDEO)

Candidatul Opozitiei din Bucuresti la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, si viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, s-au confruntat in direct, pe B1 TV, dupa incidentul de vineri dimineata. Amintim ca o.

Orban, dupa disputa Badulescu-Nicusor Dan: Firea l-a trimis acolo ca sa impinga la scandal.S-au descalificat, si-au dat foc la valiza

Premierul Ludovic Orban sustine ca viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a fost trimis de Gabriela Firea la conferinta lui Nicusor Dan cu scopul de a face scandal. Singurul lor obiectiv e sa le dea la gioale acelora care spun adevarul, a afirmat liderul PNL.

Badulescu, dupa ce s-a impins cu Nicusor Dan: M-am pus la dispozitia partenerului de dialog. Bodyguardul lui a spus ca-mi taie beregata

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu, mana dreapta a Gabrielei Firea, sustine ca a participat la conferinta de presa organizata de Nicusor Dan pentru a nu-l lasa sa minta. De partea cealalta, candidatul dreptei la Capitala il acuza pe Badulescu ca a fost lipsit de bun-simt.

Cosete Chichirau, despre circul lui Badulescu de la conferinta de presa a lui Nicusor Dan: Agresivitatea lor nu ne sperie, ci ne motiveaza

Candidatul USR la Primaria Iasi, deputatul Cosette Chichirau, sustine, dupa scandalul dintre Aurelian Badulescu si Nicusor Dan, ca vechea clasa politica este disperata, dar agresivitatea lor motiveaza. Au ajuns sa vina peste noi in conferintele de presa ca sa ne intimideze, afirma Chichirau.

Scandal la conferinta de presa a lui Nicusor Dan: Viceprimarul Aurelian Badulescu a venit insotit de mai multi angajati ai Primariei Capitalei si de directorul STB (VIDEO)

Scandal urias la o conferinta de presa tinuta de Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR la primaria Capitalei. Viceprimarul pesedist Aurelian Badulescu l-a imbrancit si sicanat pe Nicusor Dan.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )