Libnet.ro
UNICEF

09:45

Nicusor Dan: Gabriela Firea tot mandatul asta a plans. Un primar plangacios

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan: Gabriela Firea tot mandatul asta a plans. Un primar plangacios

Candidatul dreptei pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a sustinut luni o conferinta de presa in care a facut un bilant al vehiculelor de transport din Bucuresti dupa ce ieri un troleibuz STB a luat foc pe un bulevard din centrul Capitalei. Acesta a vorbit si de incidentul de la ultima conferinta de presa, bruiata grobian de viceprimarul Aurelian Badulescu, precizand ca primarul General nu s-a delimitat de acest gest. continuă pe Adevărul

Cine l-a trimis pe Badulescu la conferinta lui Nicusor Dan? Firea: Noi am vrut sa exprimam un punct de vedere al primariei prin viceprimarul care oricum era in teren Dulapul era o metafora

Gabriela Firea sustine ca viceprimarul Aurelian Badulescu a ajuns la conferinta de presa in care s-a imbrancit cu Nicusor Dan pentru ca presa solicitase, cu o seara inainte, puncte de vedere tehnice la bilantul pe care candidatul PNL-USR il facea a doua zi. Primarul general spune ca oricum Aurelian Badulescu si directorii din primarie aveau programata o verificare in zona la lucrarile din Prelungirea Ghencea asa ca, daca tot erau acolo, au vrut sa prezinte un punct de vedere al Primariei vizavi de minciunile lui Nicusor Dan.

Nicusor Dan, despre mandatul Gabrielei Firea in Bucuresti: Extrem de putine investitii in transportul public. Situatia e dezastruoasa pe achizitia din fonduri europene (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USR la Primaria Capitalei, a sustinut o conferinta de presa chiar la Depoul Vatra Luminoasa, in care a vorbit despre situatia dramatica in care se gaseste transportul.

Nicusor Dan: Troleibuzul a luat foc din cauza incompetentei primarului Gabriela Firea

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, sustine ca incendiul izbucnit, duminica, la un troleibu.

Orban, atac dur la Gabriela Firea: Si-au dat foc la valiza! S-au descalificat! Nu ma asteptam la asemenea mitocanie si badaranie!

Ludovic Orban a declarat ca primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a trimis pe Aurelian Badulescu la conferinta de presa a lui Nicusor Dan, special pentru a face scandal.

VIDEO Directorul STB, fost consilier PNL rasplatit de Firea pentru tradare, alaturi de Badulescu la imbranceala cu Nicusor Dan

Alexandru-Hazem Kansou e fost consilier municipal din partea PNL, care a votat bugetul Capitalei propus de Gabriela Firea, impotriva deciziei PNL. Kansou a fost dat afara din PNL, iar Gabriela Firea l-a numit director al STB fosta RATB). Vineri, desi era in timpul programului de lucru, bugetarul Kansou l-a insotit pe viceprimarul PSD al Capitalei Aurelian Badulescu l-a conferinta de presa a lui Nicusor Dan.

Troleibuz in flacari in Bucuresti |Gabriela: Nu sunt multumita de rezultatul anchetei tehnice Nicusor Dan: Sindicalistii din STB se plang ca nu se fac reviziile cum trebuie (VIDEO)

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca potrivit anchetei tehnice realizata in depou, incendiul.

Orban, dupa disputa Badulescu-Nicusor Dan: Firea l-a trimis acolo ca sa impinga la scandal.S-au descalificat, si-au dat foc la valiza

Premierul Ludovic Orban sustine ca viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a fost trimis de Gabriela Firea la conferinta lui Nicusor Dan cu scopul de a face scandal. Singurul lor obiectiv e sa le dea la gioale acelora care spun adevarul, a afirmat liderul PNL.

NICUSOR DAN: Troleibuzul in flacari ilustreaza perfect incompetenta administratiei Gabrielei Firea

Nicusor Dan cere explicatii publice de la primarul general, Gabriela Firea, si directorul STB pentru incendiul care a distrus duminica un troleibuz in centrul Capitalei.

Conferinta de presa cu imbranceli. Nicusor Dan si viceprimarul PSD au fost la un pas de bataie FOTO VIDEO

Nicusor Dan, candidatul dreptei pentru Primaria Capitalei, a organizat o conferinta de presa pe strada, in Prelungirea Ghencea, pentru a marca esecul administratiei PSD. Azi se implinesc patru ani de cand Gabriela Firea a fost aleasa primar al Capitalei. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, mana dreapta a Gabrielei Firea, a bruiat in mod grobian conferinta lui Nicusor Dan. Cei doi s-au imbrancit.

Orban, despre scandalul provocat de Badulescu la conferinta lui Nicusor Dan: Nu ma asteptam la asemenea mitocanie si badaranie din partea PSD Obiectivul lor, sa dea la gioale celor care spun adevarul

Ludovic Orban reactioneaza si el la scandalul provocat de Aurelian Badulescu la conferinta lui Nicusor Dan si spune ca viceprimarul Capitalei a fost trimis acolo de Gabriela Firea ca sa faca scandal. S-au descalificat, si-au dat foc la valiza. Singurul lor obiectiv e sa le dea la gioale acelora care spun adevarul, a afirmat liderul PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )