Libnet.ro
UNICEF

19:45

Trezorierul PSD, urmarit penal de DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trezorierul PSD, urmarit penal de DNA

Trezorierul Partidului Social Democrat Mircea Draghici a fost pus sub acuzare de DNA pentru savarsirea infractiunilor de delapidare si utilizarea subventiilor in alte scopuri decat cele pentru care au fost acordate, intr-un dosar legat de cheltuirea banilor primiti de partid ca subventie. continuă pe Ziarul Bursa

PENTRU DELAPIDARE SI UTILIZAREA SUBVENTIILOR IN ALTE SCOPURI DECAT CELE PENTRU CARE AU FOST ACORDATE: Mircea Draghici, trezorierul PSD, urmarit penal

ACTUALIZARE Draghici, dupa ce a fost pus sub acuzare de DNA: Am atacat ordonanta din cauza lipsei de temeinicie si legalitate ------ Trezorierul Partidului Social Democrat Mircea Draghici s-a prezentat, astazi, la sediul DNA, pentru a fi audiat intr-un dosar legat de cheltuirea banilor primiti de partid ca subventie.

PENTRU DELAPIDARE SI UTILIZAREA SUBVENTIILOR IN ALTE SCOPURI DECAT CELE PENTRU CARE AU FOST ACORDATE: Mircea Draghici, trezorierul PSD, urmarit penal

Trezorierul Partidului Social Democrat Mircea Draghici s-a prezentat, astazi, la sediul DNA, pentru a fi audiat intr-un dosar legat de cheltuirea banilor primiti de partid ca subventie.

Mircea Draghici, trezorierul PSD, audiat la DNA

Trezorierul PSD, Mircea Draghici, este audiat marti la Directia Nationala Anticoruptie in calitate de trezorier al PSD. Acesta ar fi chemat in dosarul in care este investigat modul in care PSD a utilizat banii primiti ca subventie de la bugetul statului prin Autoritatea Electorala Permanenta.

UPDATE Trezorierul PSD, Mircea Draghici, la DNA. Ce a declarat la iesirea de la audieri

Trezorierul PSD, Mircea Draghici, a fost audiat la DNA, intr-un dosar privind modul in care PSD a cheltuit subventiile de la Autoritatea Electorala Permanenta, potrivit Digi 24. La iasirea de la audieri, el a evitat sa spuna daca a fost pus sub acuzare in acest dosar, afirmand insa ca i se pare mult exagerat sa fii pus sub acuzarea pentru ca nu ai respectat o lege pe care tu ai facut-o in Parlament.

DNA anunta oficial ca trezorierul PSD este urmarit penal pentru delapidare / Si-ar fi insusit 380.000 de euro din subventia acordata partidului / Ce spune Mircea Draghici

DNA a anuntat oficial marti ca procurorii au inceput urmarirea penala impotriva trezorierului PSD, Mircea Draghici, pentru delapidare si utilizarea subventiilor primite de la stat in alte scopuri decat cele pentru care au fost acordate. Potrivit anchetatorilor, el si-ar fi insusit 380. 000 de euro din subventia acordata partidului de catre Autoritatea Electorala Permanenta pentru a plati un imobil de peste 500. 000 de euro cumparat de familia sa. Trezorierul PSD, Mircea Draghici, la DNA. Ce a declarat la iesirea de la audieri.

Trezorierul PSD, Mircea Draghici, pus sub urmarire penala de DNA

Mircea Draghici, trezorierul PSD, a fost pus sub urmarire penala de procurorii DNA, in urma audierilor din dosarul in care procurorii anticoruptie investigheaza modul in care PSD a utilizat banii primiti ca subventie de la bugetul statului prin.

Trezorierul PSD, Mircea Draghici, pus sub acuzare de DNA

Trezorierul PSD, Mircea Draghici, a fost pus sub acuzare de DNA. Draghici a fost audiat marti la DNA in dosarul in care procurorii anticoruptie investigheaza modul in care PSD a utilizat banii primiti ca.

Trezorierul PSD, Mircea Draghici, pus sub acuzare de DNA in dosarul subventiilor pentru partid. Nu un procuror DNA stabileste cu cat se inchiriaza un imobil

Trezorierul PSD, Mircea Draghici, a fost pus sub acuzare de DNA. Draghici a fost audiat marti la DNA in dosarul in care procurorii anticoruptie investigheaza modul in care PSD a utilizat banii primiti ca.

UPDATE Mircea Draghici, trezorierul PSD, acuzat de delapidare. Acesta si-ar fi insusit 380.000 de euro din banii primiti de PSD drept subventie de la stat

Trezorierul PSD, Mircea Draghici, a fost pus sub acuzare de DNA pentru utilizare a subventiilor in alte scopuri decat cele pentru care au fost acordate si delapidare. Daca va fi gasit vinovat de comiterea acestor infractiuni, social-democratul risca pana la 10 ani de inchisoare.

Mircea Draghici, pus sub urmarire penala pentru delapidare. Trezorierul PSD: Nu poate stabili un procuror, fie el si de la DNA, in ce conditii un partid inchiriaza un imobil (VIDEO)

Mircea Draghici, trezorierul PSD, a fost pus sub urmarire penala de catre DNA, pentru delapidare si utilizarea subventiilor primite de PSD din bani publici in alte scopuri decat cele pentru care au fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )