Libnet.ro
UNICEF

14:45

Turcan: Dragnea mai are majoritate in Camera Deputatilor doar prin hotie si santaj

Adevărul Adevărul,
Turcan: Dragnea mai are majoritate in Camera Deputatilor doar prin hotie si santaj

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, referitor la legea privind comobaterea spalarii banilor, ca va paraliza activitatea societatii civile. Mai mult, Turcan a subliniat ca Dragnea mai are majoritate in Parlament doar prin hotie si santaj, aluzie la votul reluat. continuă pe Adevărul

Camera Deputatilor respinge amanarea dezbaterii legii offshore

Camera Deputatilor a respins astazi solicitarea de amanare a dezbaterii proiectului de lege privind operatiunile petroliere offshore.

Camera Deputatilor dezbate motiunea simpla impotriva lui Ioan Denes

Camera Deputatilor a inceput astazi dezbaterea motiunii simple impotriva ministrului Apelor si Padurilor, Ioan Denes, depusa de PNL, votul fiind programat maine, arata Agerpres. Motiunea este citita de deputatul PNL Tinel Gheorghe.

Raluca Turcan: Dragnea trebuie revocat! PNL condamna atacul la ONG-uri dat de PSD-ALDE prin prevederile din legea pentru combaterea spalarii banilor

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, condamna felul in care coalitia PSD-ALDE a intocmit legea prin care se transpune directiva europeana pentru combaterea spalarii banilor, aratand ca a fost facuta.

ULTIMA ORA: Legea offshore, adoptata de Camera Deputatilor

Legea offshore a trecut de Parlament. Plenul Camerei Deputatilor a adoptat miercuri proiectul de lege privind conditiile in care se vor realiza exploatarile de gaze din Marea Neagra. Proiectul a fost adoptat cu.

Camera Deputatilor: Legea offshore a fost adoptata

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat astazi proiectul legii offshore, cu 170 de voturi pentru, 3 voturi impotriva si o abtinere.

Camera Deputatilor aproba audierea lui Ciorbea asupra Legilor Justitiei

Comisia pentru drepturile omului, culte si problemele minoritatilor a Camerei Deputatilor a decis astazi sa-l cheme la audieri pe Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, pe tema ordonantei privind legile justitiei de indata ce acesta se intoarce din vacanta.

Ministrul energiei, invitat la Camera Deputatilor; tema - Legea offshore

Ministrul energiei, Anton Anton, este invitat astazi in plenul Camerei Deputatilor, la Ora Guvernului, tema dezbaterilor fiind Legea offshore.

Cenzura la varf: Ionut Misa nu mai are voie sa vorbeasca cu presa fara aprobarea lui Eugen Teodorovici

Tensiunile dintre ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si directorul ANAF, Ionut Misa, sunt tot mai evidente! Un ordin de ministru ii interzice sefului de la FISC sa mai comunice cu presa despre activitatea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )