Libnet.ro
UNICEF

17:45

Adevarul Live, ora 14.00. Dan Barna, despre incercarea USR de a modifica Constitutia: fara penali in functii publice

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 14.00. Dan Barna, despre incercarea USR de a modifica Constitutia: fara penali in functii publice

Presedintele USR, Dan Barna, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre incercarea de a modifica Constitutia, in sensul in care persoanele cu probleme penale sa nu poata ocupa functii publice, o campania demarata de USR alaturi de personalitati publice ca Mihai Sora sau Gabriel Liiceanu. De asemenea, Dan Barna va vorbi despre incercarea USR de a bloca legile Justitiei. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 18.00. Liderul comunistilor din Moldova, Vladimir Voronin, despre propaganda rusa, unire, Igor Dodon si Traian Basescu

Invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de luni, 12 februarie, cu incepere de la ora 18. 00, este liderul PCRM, Vladimir Voronin. Fostul presedinte al Republicii Moldova raspunde la principalele intrebari care framanta viata politica din ultima vreme.

Dan Barna despre acuzatiile la adresa DNA: Am sentimentul ca ne aflam intr-un film gen Caracatita. Am mare incredere in CSM si IJ ca vor reusi sa ne lamureasca

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat luni ca, in urma acuzatiilor aduse de catre Vlad Cosma DNA, asteapta raspunsurile Inspectiei Judiciare si Consiliului Superior al Magistraturii, afirmand ca are incredere in cele doua institutii. Barna a spune ca CNA ar trebui sa verifice veridicitatea declaratiilor facute la televizor de anumiti oameni.

Adevarul Live de la 13.00: Cum a fost convinsa Monica Birladeanu sa vina din Los Angeles la Ferma Vedetelor

Monica Birladeanu vorbeste la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre cum a primit propunerea de a prezenta Ferma Vedetelor, ce tensiuni au aparut la filmari si cum a reusit sa calmeze concurentii, dar si care sunt cele mai mari temeri cu privire la noul sezon al emisiunii.

Adevarul Live de la 13.00: Baietii de la Times New Roman vorbesc despre preferintele romanilor in materie de glume

Calin Petrar si Ionut Foltea, doi dintre membrii echipei Times New Roman, vin astazi in studioul Adevarul Live pentru a vorbi despre simtul umorului la romani, incercand sa faca o recapitulare a celor mai apreciate glume.

Adevarul Live: Baietii de la Times New Roman vorbesc despre preferintele romanilor in materie de glume

Calin Petrar si Ionut Foltea, doi dintre membrii echipei Times New Roman, vin astazi in studioul Adevarul Live pentru a vorbi despre simtul umorului la romani, incercand sa faca o recapitulare a celor mai apreciate glume.

Dan Barna: USR va avea candidat la prezidentiale, decis de un referendum in cadrul partidului. Dacian Ciolos poate fi o varianta

USR va avea un candidat la alegerile prezidentiale, care, probabil va fi decis de un referendum intern in cadrul partidului, a declarat marti presedintele USR, Dan Barna, intr-un interviu pentru Adevarul. Barna mai spune ca si Dacian Ciolos poate fi o varianta, la fel ca orice persoana cu notorietate.

Dan Barna (USR): Eu sunt foarte convins ca DNA nu depinde de o singura persoana. Cum s-a folosit Antena 3 de declaratia sa pentru a lovi in Kovesi

Presedintele USR, Dan Barna, s-a declarat convins ca DNA nu depinde de o singura persoana, in momentul in care a fost chestionat de adevarul. ro daca DNA poate functiona in aceiasi parametri in cazul revocarii Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef. Cateva ore mai tarziu, Dan Barna a fost prezentat la Antena 3, alaturi de Georgiana Iorgulescu si Alina Mungiu Pippidi, drept exemplu de sustinator al DNA care ar fi abandonat-o pe Kovesi prin declaratiile din ultimele zile.

Dan Barna (USR): Eu sunt foarte convins ca DNA nu depinde de o singura persoana

Presedintele USR, Dan Barna, s-a declarat convins ca DNA nu depinde de o singura persoana, in momentul in care a fost chestionat de adevarul. ro daca Directia Nationala Anticoruptie poate functiona in aceiasi parametri in cazul revocarii Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef.

Dan Barna: Grupul parlamentar USR decide saptamana viitoare daca extinde la toti alesii donarea plusului de la indemnizatie

Grupul parlamentar USR va decide saptamana viitoare daca va extinde pentru toti colegii initiativa a doi deputati ai acestui partid de a dona banii in plus primiti la indemnizatie unui ONG, a declarat sambata, pentru Agerpres, presedintele USR, Dan Barna.

Cod galben de vant pana duminica, la ora 14.00. Ce zone sunt afectate

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vant pana duminica la ora 14. 00 pentru judetele Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )