Libnet.ro
UNICEF

11:46

ALIANTA USR-PLUS: Cerem presedintelui Iohannis declansarea referendumului pe justitie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALIANTA USR-PLUS: Cerem presedintelui Iohannis declansarea referendumului pe justitie

Alianta USR-PLUS ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa declanseze referendumul pe justitie, pentru ca Romania nu mai poate astepta si nu mai poate continua cu acest tip de guvernare, a declarat astazi liderul USR, Dan Barna. continuă pe Ziarul Bursa

Alianta USR-PLUS i cere lui Iohannis declansarea referendumului pe justitie. Barna: ntrebarea sa fie Sunteti de acord ca persoanele condamnate penal sa nu mai poata candida la functii publice?

Alianta USR-PLUS i-a cerut, joi, presedintelui Klaus Iohannis sa declanseze referendumul pe justitie. Liderul USR, Dan Barna, a sustinut ca intrebarea ar trebui sa fie: Sunteti de acord ca persoanele condamnate penal sa nu mai poata candida la functii publice?.

Alianta USR-PLUS cere declansarea presedintelui sa declanseze Referendumul pentru Justitie

Alianta USR-PLUS ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa declanseze referendumul pe justitie, pentru ca Romania nu mai poate astepta si nu mai poate continua cu acest tip de guvernare, a declarat joi liderul USR Dan Barna.

Alianta USR-PLUS ii cere lui Iohannis sa declanseze referendumul pe Justitie. Barna: Romania nu mai poate astepta

Alianta USR-PLUS ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa declanseze referendumul pe justitie, pentru ca Romania nu mai poate astepta si nu mai poate continua cu acest tip de guvernare, a declarat joi liderul USR Dan Barna. Sectia speciala pentru anchetarea magistratilor este in realitate o militie pe care si-a construit-o Liviu Dragnea, sustine Barna.

ştiri din Politica

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )