Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ciolos, plan ascuns pentru a-l da jos pe Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Ciolos, plan ascuns pentru a-l da jos pe Klaus Iohannis

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat marti ca lucreaza la mai multe strategii cu Dacian Ciolos, inclusiv strategii legate de anul prezidential 2019, cursa electorala pentru Palatul Cotroceni. Se pare ca. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis declanseaza RAZBOIUL contra PSD! Presedintele a sesizat CCR pentru Legea privind Codul administrativ al Romaniei

Klaus Iohannis a sesizat CCR pentru Legea privind Codul administrativ al Romaniei. Va prezentam textul integral al sesizarii: Domnului VALER DORNEANU - PRESEDINTELE CURTII CONSTITUTIONALE in temeiul.

Klaus Iohannis, lovitura pentru PSD: Sesizare de ultima ora catre Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a inainte luni catre Curtea Constitutionala o sesizare de neconstitutionalitate privind Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 2/1968 privind organizarea administrativa a te.

Sondaj: Sase romani din zece, nemultumiti de prestatia lui Klaus Iohannis

60% din romanii care au raspuns intrebarilor unui sondaj realizat pentru Institutul International Republican, organizatie non-guvernamentala americana, nu sunt satisfacuti de activitatea presedintelui Klaus Iohannis. De asemenea, doar 6% sunt foarte multumiti de modul cum si-a facut seful statului treaba, in timp ce 33% sunt oarecum multumiti.

Klaus Iohannis a semnat decretul: Presedintele, obligat sa promulge o lege la care s-a opus prin toate mijloacele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, o serie de decrete, printre care si cel de promulgare a Legii privind aprobarea Programului de sustinere pentru activitatea de reproductie, incubatie si de crestere i.

Klaus Iohannis ataca la CCR modificarea legii Curtii de Conturi

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale a Romaniei, luni, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 94/1992 privind organizarea si.

Klaus Iohannis, decizie de ULTIMA ORA: Presedintele ataca la CCR o lege extrem de importanta

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat luni Curtea Constitutionala cu privire la Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 94/1992 privind organizarea si functionarea Curtii de Conturi, potrivit unui.

Klaus Iohannis a promulgat Legea prin care romanii din strainatate vor putea studia in limba romana

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, modificarile aduse Legii privind sprijinul acordat romanilor de pretutindeni prin care Diaspora va avea dreptul de a studia in limba romana in strainatate si.

Klaus Iohannis a sesizat la CCR modificarile legii Curtii de Conturi

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat luni Curtea Constitutionala in legatura cu modificarile legii Curtii de Conturi, afirmand ca a fost adoptata in conditiile depasirii termenului constitutional de adoptare tacita, cu consecinta incalcarii principiului bicameralismului, dar criticand si prevederi ale legii.

Klaus Iohannis, atac subtil la adresa adversarilor politici, de Ziua Imnului National

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, cu prilejul Zilei Imnului National, un mesaj in care spune ca Imnul este unul dintre simbolurile fundamentale ale statalitatii, independentei, suveranitatii si.

Panica in tabara lui Klaus Iohannis. Cum este amenintat statul roman

Prietena de familie dar si de afaceri imobiliare a familiei Iohannis a facut o notificare catre statul roman in care ameninta voalat institutiile statului ca daca fac vreo modificare asupra imobilului din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )