Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cum l-a atacat Dan Barna pe Klaus Iohannis dupa ce si-a depus candidatura pentru Cotroceni

Adevărul Adevărul,
Cum l-a atacat Dan Barna pe Klaus Iohannis dupa ce si-a depus candidatura pentru Cotroceni

Liderul USR Dan Barna si-a depus vineri, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru Cotroceni, dupa ce a reusit sa stranga aproape 400. 000 de semnaturi. Barna e convins ca va ajunge in finala pentru Cotroceni si l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca a fost un pompier pentru momentele in care casa lua foc si se prabusea. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila ii da o noua replica extrem de dura lui Klaus Iohannis, dupa decizia CCR

Viorica Dancila ii da o noua replica extrem de dura lui Klaus Iohannis, dupa decizia Curtii Constitutionale. Premierul spune ca presedintele este obisnuit sa incalce Legea Fundamentala si ar face oric.

Klaus Iohannis: Dupa ce trece motiunea, discutam altfel!

Klaus Iohannis este informat in permanenta despre fiecare miscare pe care liderii PNL o fac. Seful statului a recunoscut ca stie totul despre stadiul motiunii de cenzura care se negociaza de cateva.

Dan Barna il ataca pe Iohannis, la depunerea candidaturii: Un pompier pentru momentele cand casa a luat foc. Replica presedintelui

Dan Barna si Klaus Iohannis si-au depus vineri, la BEC, semnaturile pentru candidatura la presedintie. Dan Barna l-a numit pe Klaus Iohannis un pompier care aparedoar cand casa lua foc.

Klaus Iohannis si Dan Barna isi depun astazi candidaturile la alegerile prezidentiale

Klaus Iohannis si Dan Barna isi depun vineri candidaturile pentru alegerile prezidentiale la Biroul Electoral Central. Liderul USR Barna a anuntat, inca de saptamana trecuta, ca a reusit sa stranga.

Klaus Iohannis, raspuns prompt la atacul lui Dan Barna: Am fost un fel de pompier atomic, am prevenit prabusirea Romaniei?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca raspuns la afirmatiile candidatului USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, ca a fost un fel de pompier atomic care a prevenit prabusirea.

Klaus Iohannis si-a depus cadidatura pentru un nou mandat: Am fost un pompier atomic. Fara mine, PSD ar fi reusit sa distruga Justitia VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a intrat oficial in cursa pentru al doilea mandat, dupa ce a depus la BEC peste 2 milioane de semnaturi. Seful statului a facut o baie de multime printre sustinatorii PNL si i-a raspuns iderului USR Dan Barna, care -l numise presedinte-pompier: Un pompier atomic, care a prevenit sa nu se prabuseasca Romania. Fara mine, PSD chiar ar fi reusit sa distruga Justitia si sa acapareze intreaga Romanie.

Dan Barna si-a inregistrat candidatura la BEC

Candidatul Aliantei 2020 USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, si-a inregistrat, vineri candidatura la Birou Electoral Central, el fiind insotit de liderul PLUS, Dacian Ciolos, dar si de sustinatori. Eu voi fi in turul doi si o sa fiu urmatorul presedinte al Romaniei, a spus Barna. Despre presedintele Klaus Iohannis a spus ca nu a facut destul, el fiind un pompier pentru momentele in care casa a luat foc si se prabusea.

Dan Barna: Deciziile CCR arata ca alegerile anticipate sunt singura solutie pentru criza politica

Presedintele USR, Dan Barna, a reactionat pe Facebook dupa decizia CCR privind conflictul dintre premier si presedinte. Mai exact, Iohannis este obligat sa revoce ministrii demisi de Dancila, sa numeasca.

Dan Barna, dezlauntuit la BEC: Iohannis, un pompier pentru momentele cand casa a luat foc

Dan Barna si-a depus oficial candidatura la alegeri, moment numai bun sa faca ce stie cel mai bine: .

Dan Barna, despre candidatul USR-PLUS la Primaria Capitalei: Daca e Nicusor Dan, nu e problema

Presedintele USR, Dan Barna, a precizat, vineri seara, intr-o emisiune la B1 TV, ca Alianta USR-PLUS va sustine pentru Primaria Capitalei candidatul cu cea mai buna pozitie, iar daca acesta este Nicusor Dan, nu e nicio problema.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )