Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numaratoarea inversa pentru Dan Barna in fruntea USR a inceput

Antena3 Antena3,
Numaratoarea inversa pentru Dan Barna in fruntea USR a inceput

Incepe numaratoarea inversa pentru Dan Barna si alianta acestuia cu Dacian Ciolos. Dan Barna ar putea pierde functia de presedinte al USR dupa scorul dezastruos din primul tur al alegerilor prezidentiale. continuă pe Antena3

Biroul National al USR a stabilit vot online de confirmare a increderii pentru Dan Barna

USR a stabilit ca, incepand de vineri, membrii partidului vor avea la dispozitie cinci zile pentru a-si exprima online votul de incredere pentru Dan Barna, a declarat pentru Mediafax Stelian Ion. Demersul vine in contextul nemultumirilor aparute cu privire la rezultatul USR la prezidentiale.

Imagini spectaculoase cu Dan Barna. Liderul USR fuge de intrebarile jurnalistilor

Liderul USR, Dan Barna, fuge de presa dupa esecul de la prezidentiale. Acesta a anuntat pe pagina de Facebook o intalnire cu simpatizantii sai, in aceasta dimineata in Piata Victoriei, dar cand a vazut.

Discurs de prima-doamna. Ce au in comun Olguta Vasilescu si Olguta Barna? Limbajul vulgar. Cum i-a numit sotia lui Dan Barna pe membrii USR

Olguta Barna, sotia liderului USR Dan Barna, a intervenit intr-o sedinta a conducerii partidului, jignindu-i pe membrii USR care n-au tras in campanie pentru sotul sau. Liderii USR au analizat aseara, prin zoom meeting, rezultatul alegerilor.

Membrii USR decid daca Dan Barna ramane presedintele partidului. Scrutinul intern va dura 5 zile

Membrii Uniunii Salvati Romania vor vota, incepand de vineri, timp de cinci zile, intr-un scrutin intern ce va decide daca Dan Barna va ramane presedinte al partidului. 56 Votul de incredere pentru Dan Barna incepe in aceasta dupa-amiaza. Vor fi cinci zile. Discutia era sa inceapa astazi la ora 12,00 si sa se incheie miercuri la ora 12,00. Va fi o intrebare de genul - sunteti de acord ca Dan Barna sa continue in conducerea partidului, o intrebare simpla cu un raspuns da sau nu, a precizat, pentru Agerpres, Ionut Mosteanu, vicepresedinte al partidului.

Dan Barna critica sistemul de justitie. Ce il nemultumeste pe presedintele USR

Dan Barna, presedintele USR, a afirmat ca, la 32 de ani de la revolta muncitorilor de la Brasov, jus.

Dan Barna nu mai e fericit in USR. Surse: mai multi lideri i-au cerut demisia. Barna cere vot electronic pentru demiterea sa

In sedinta de aseara, mai multi lideri USR i-au cerut demisia lui Dan Barna din fruntea partidului, dupa ce a ratat finala prezidentiala. Printre ei: Mihai Gotiu, Cosette Chichirau, Tudor Benga si Silviu Dehelean, sustin surse politice pentru Adevarul. in replica, Dan Barna a spus ca-si pune manatul pe masa, dar a cerut ca soarta sa in fruntea USR sa fie decisa de toti membrii partidului prin vot electronic.

Dan Barna, cu mandatul pe masa. Mai multi lideri iicer demisia lui Dan Barna din fruntea formatiunii

Esecul de la alegerile prezidentiale zdruncina USR. Mai multi lideri ai USR cer demisia lui Dan Barna din fruntea formatiunii. Tot mai multe voci din partid ii cer demisia lui Dan Barna si o reformare de urgenta a .

in ce conditii spune Dan Barna ca-si va da demisia din fruntea USR

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat marti ca, in urma rezultatului sub obiectiv obtinut la alegerile prezidentiale, va cere un vot de incredere membrilor partidului, iar, daca nu il va primi, va face un.

Dan Barna, cu mandatul pe masa. Mai multi lideri ii cer demisia din fruntea formatiunii

Esecul de la alegerile prezidentiale zdruncina USR. Mai multi lideri ai USR cer demisia lui Dan Barna din fruntea formatiunii. Tot mai multe voci din partid ii cer demisia lui Dan Barna si o reformare de urgenta a .

Mai multi lideri USR au cerut demisia lui Dan Barna. Va fi vot online pentru demiterea acestuia - surse Digi24.ro

Intr-o sedinta a Consiliului Politic, care a avut loc in noaptea de luni spre marti, mai multi lideri din USR i-au cerut lui Dan Barna sa isi asume esecul de la alegerile prezidentiale si sa demisioneze din functie. Presedintele USR vrea sa ceara un.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )