Libnet.ro
UNICEF

18:00

Rares Bogdan: USR sare limite care vor face aproape imposibila colaborarea viitoare Dan Barna: Praful de stele de pe umerii PNL s-a risipit

Hotnews Hotnews,
 Rares Bogdan: USR sare limite care vor face aproape imposibila colaborarea viitoare Dan Barna: Praful de stele de pe umerii PNL s-a risipit

Praful de stele de pe umerii PNL s-a risipit, iar in momentul de fata se intampla un poker in desfasurare si cu cartile de pe masa, a afirmat liderul USR, Dan Barna, incercand sa explice criticile aduse liberalilor in ultima perioada de catre cei din USR. Aceasta, dupa ce atat Ludovic Orban, cat si Rares Bogdan au acuzat USR ca se plaseaza umar la umar langa PSD si a inceput sa traga cu toate tunurile in directia PNL. continuă pe Hotnews

Rares Bogdan, replica dura pentru USR

Povestea de dragoste dintre PNL si USR pare sa se fi sfarsit. Dupa atacurile venite asupra liberalilor, acestia au replicat dur, prin vocea europarlamentarului Rares Bogdan.

Rares Bogdan sustine ca va candida la Primaria Capitalei, daca Nicusor Dan nu intra in cursa

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat, vineri, ca va candida la Primaria Capitalei, daca Nicusor Dan nu intra in cursa. Liberalul a precizat ca nu crede ca Nicusor Dan va fi candidatul USR, pentru.

Surse. Rares Bogdan, lasat din brate de Iohannis. Orban alege candidatul PNL pentru Capitala

Presedintele Klaus Iohannis le-a spus din nou liderilor PNL ca nu se va implica in desemnarea candidatilor pentru alegerile locale, sustin surse politice pentru Adevarul. Seful statului i-a transmis lui Rares Bogdan ca organizatia PNL Bucuresti va alege candidatul pentru Capitala, nu el. Ludovic Orban, care controleaza filiala Bucuresti, insista ca Violeta Alexandru sa fie candidatul PNL, nu Rares Bogdan, sustin sursele citate.

Rares Bogdan a dezvaluit ca negociaza cu Nicusor Dan candidatura la Primaria Capitalei: Asta ar putea sa ne faca sa ne reorientam

Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, a spus ca ar fi dispus sa candideze la Primaria Capitalei, insa prima lui varianta este o fuziune cu partidul lui Nicusor Dan. Rares Bogdan a mai spus ca PNL negociaza o alianta cu PMP.

Planul PNL dupa votul din investitura. Rares Bogdan: Vom forta din nou convocarea Parlamentului

Rares Bogdan,prim-vicepresedinte PNL, a devaluit la Antena 3 care e planul partidului sau in cazul in care PSD va lipsi, asa cum a anuntat, de la votul de investitura de luni pentru Guvernul Orban II.

Romania, tara fara medici. Rares Bogdan (PNL): Opera Guvernului PSD (HARTA localitatilor fara niciun medic de familie)

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, prezinta, pe Facebook, dateleunui studiu care arata dezastrul lasat in sistemul medical de catre Guvernul Dancila Datele arata ca 53% din localitatile din.

Rares Bogdan: Decizia in ceea ce-l priveste pe domnul Chirica nu este luata. Trebuie luat in considerare ce a aparut despre acesta si mafia imobiliara

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan sustine ca sunt argumente pro si contra candidaturii primarului din Iasi, Mihai Chirica, din partea PNL, dar ca trebuie luate in considerare si dezvaluirile cu potential de explozie despre Chirica.

Rares Bogdan a anuntat cum va fi luata decizia in privinta lui Chirica: Iasi si Constanta, doua pariuri pentru noi

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a declarat ca o decizie in privinta unei eventuale candidaturi a lui Mihai Chirica la Primaria Iasi din partea PNL va fi luata in cadrul Biroul Permanent National al.

Persoanele varstnice care vor sa ramana active pot face voluntariat pentru copii

Persoanele varstnice care vor sa ramana active sunt invitate sa participe la programul Generatii, .

Bani de la stat pentru plata ratelor la casa. Cine sunt romanii care vor beneficia din plin de noua Lege

O noua categorie de bugetari va primi bani de la stat pentru a-si plati ratele la casa. Este vorba despre politistii de penitenciare care vor avea la dispozitie ajutoare financiare lunare pentru plata ratei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )