Libnet.ro
UNICEF

01:05

SONDAJ Dacian Ciolos intra direct pe podium in topul increderii

Adevărul Adevărul,
SONDAJ Dacian Ciolos intra direct pe podium in topul increderii

Premierul Dacian Ciolos si vicepremierul Vasile Dancu au fost pentru prima data masurati in Barometrul INSCOP Research in ceea ce priveste increderea populatiei in personalitati. Primul ocupa locul al treilea, celalalt e pe pozitia a noua. continuă pe Adevărul

Top: Cine este Dacian Ciolos si alte cautari facute de romani pe Google in 2015

Ca in fiecare final de an, Google prezinta lista celor mai populare cautari realizate pe Google de-a lungul anului de catre romani. Potrivit unui comunicat remis Playtech, printre curiozitatile romanilor in 2015 s-au numarat si cine este dacian ciolos, sau ce este diaspora. Topurile cautarilor anului prezinta o imagine de ansamblu a ceea ce au [].

Dacian Ciolos prezinta bugetul pentru 2016: Veniturile scad cu 10 miliarde de lei

Premierul Dacian Ciolos prezinta luni bugetul pentru 2016. Veniturile scad cu 10 miliarde de lei, a declarat el. Potrivit lui Dacian Ciolos, cheltuielile vor creste cu 9 miliarde de lei. Saptamana.

Dacian Ciolos participa azi si maine la Consiliul European

Premierul Dacian Ciolos participa joi si vineri la Consiliul European, care va avea loc la Bruxelles.

Dacian Ciolos participa, joi si vineri, la Consiliul European. Pe agenda, migratia si combaterea terorismului

Prim-ministrul Dacian Ciolos participa joi si vineri la Consiliul European de la Bruxelles unde se va discuta mai ales despre gestionarea fenomenului migratiei si actiunea la nivelul Uniunii Europene si al statelor membre pentru combaterea terorismului, in contextul creat dupa atentatele de luna trecuta de la Paris.

Dacian Ciolos si sotia sa, invitati la dineul Casei Regale

Dacian Ciolos si sotia sa au sosit, miercuri seara, la Palatul Elisabeta, unde au fost invitati la un dineu al Casei Regale. in 19 noiembrie 2014, inainte de investirea in functie, presedintele Klaus Iohannis a .

Sora unei victime din Colectiv, petitie adresata lui Dacian Ciolos

Oana Cirjan, sora lui Catalin Alexandru Simion, decedat in incendiul de la Colectiv, a adresat premierului Dacian Ciolos o petitie in care solicita sustinere guvernamentala in vederea realizarii unui memorial.

Dacian Ciolos: Nu puteam face reforme bugetare profunde intr-un timp atat de scurt fara sa periclitam stabilitatea bugetara si institutionala

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri, la Parlament, ca noul Cabinet a tinut cont de bugetul intocmit de vechiul guvern, afirmand ca, intr-o perioada scurta de timp, demararea unor reforme profunde ar fi afectat stabilitatea bugetara si institutionala.

Dacian Ciolos: Ma bucur ca avem buget. Au fost discutii intense

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri, in plenul celor doua Camere, ca bugetul reprezinta o responsabilitate comuna a Parlamentului si a Guvernului si a precizat ca spera ca, in 2016, Legislativul sa.

Profesorii, nemultumiti de banii alocati. Ce ii reproseaza premierului Dacian Ciolos

Sindicalistii din educatie ar fi vrut mai multi bani de la buget pentru acest domeniu. intr-o scrisoare deschisa, profesorii ii reproseaza premierului Dacian Ciolos ca practica un dublu limbaj. Acestia.

Ce au cautat romanii pe Google in 2015: Colectiv si cine e Dacian Ciolos

Cele mai populare cautari pe Google in 2015 tocmai au fost publicate de companie. Dacian Ciolos, se vede din top, a fost un anonim pentru multa lume.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )