Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu, despre revocarea lui Kovesi: Iohannis a ales corect

Antena3 Antena3,
Basescu, despre revocarea lui Kovesi: Iohannis a ales corect

Senatorul Traian Basescu spune ca presedintele Klaus Iohannis a ales corect atunci cand a pus in aplicare decizia Curtii Constitutionale in cazul Laurei Codruta Kovesi, precizand ca ramane de vazut daca va. continuă pe Antena3

Stelian Tanase, despre revocarea sefei DNA: Iohannis a ales bine. Laura Codruta Kovesi nu este insasi lupta anticoruptie (VIDEO)

Analistul politic Stelian Tanase sustine ca presedintele Klaus Iohannis a luat o decizie buna prin faptul ca a semnat decretul de revocare din functie a Laurei Codruta Kovesi si subliniaza ca luni era ultima.

Eugen Tomac, despre revocarea Codrutei Kovesi: Decizia este regretabila, dar Klaus Iohannis a procedat corect din punctul de vedere al respectului fata de statul de drept (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV ca, desi decizia presedintelui de a o revoca pe sefa DNA este una regretabila, Klaus Iohannis a procedat.

Orban, despre revocarea lui Kovesi: Suntem convinsi ca presedintele a avut motive puternice. A avut de ales ntre interesul personal si cel al Romniei

Presedintele PNL Ludovic Orban a afirmat luni ca presedintelui Klaus Iohannis a avut motive puternice pentru a lua decizia de semnare a decretului de revocare a Laurei Corutei Kovesi, avand de ales intre interesul personal si interesul Romaniei.

France Presse, despre revocarea lui Kovesi: PSD face un nou pas pentru a remodela institutia judiciara, pe care o acuza de abuz de putere

Revocarea Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA a ajuns in presa internationala. Agentia France Presse trateaza pe larg decizia presedintelui Klaus Iohannis de a semna decretul prin care Codruta Kovesi este.

Cristian Tudor Popescu, despre revocarea lui Kovesi: Este o mostra de calcul politic cinic, dambovitean

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie dupa revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a da curs deciziei CCR si de a o revoca pe sefa DNA, Laura.

Radu Tudor, despre revocarea lui Kovesi: Ce s-a intamplat astazi este o amnistie politica. Va fi un soi de compensare in tabara adversa

Putem sa speculam nu stiu daca PSD e in stare sa supere pe cineva, decizia de astpziu era inevitabila pentru presedintele ROminiei, era imposibil ptr iohannis sa castige alegerile cu o incalcare a constitusiei.

Lider PNL, despre revocarea lui Kovesi: Am sperat ca isi va da demisia

Prim-vicepresedintele PNl Sector 2 a declarat luni, dupa decizia presedintelui de revocare a Laurei Codruta Kovesi, ca gestul sau se va contabiliza in voturi si a sperat ca procurorul sef al DNA va.

Ce spune Traian Basescu despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi?

Senatorul Traian Basescu spune ca presedintele Klaus Iohannis a ales corect atunci cand a pus in aplicare decizia Curtii Constitutionale in cazul Laurei Codruta Kovesi, precizand ca ramane de vazut daca va fi respectata si hotararea CCR prin care a.

Nicolicea, despre revocarea lui Kovesi: Decizia este data cu o intarziere de 30 de zile

Presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor, Eugen Nicolicea, a declarat ca decretul de revocare din functie a sefei DNA a fost semnat cu o intarziere de 30 de zile. El spune ca dcretul avea o.

Basescu:Presedintele a ales corect, aplicand decizia CCR. De vazut daca cei care ii cereau asta sunt in stare sa aplice si decizia pentru 300 de parlamentari

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca seful statului, Klaus Iohannis, a ales corect cand a semnat decretul de revocare din functie a Laurei Codruta Kovesi, respectand astfel decizia CCR. Totodata, fostul lider PMP a amintit ca o decizie a CCR a cerut reducerea numarului de parlamentari la 300, spunand ca e de urmarit daca cei care ii cereau imperativ lui Iohannis sa respecte CCR, vor pune in aplicare si aceasta decizie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )