Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu, in Parlament, despre raportul comisiei de ancheta pe algerile din 2009: Uitati cumva sinergia dintre Geoana, PSD si acest grup care s-a dovedit infractional format din Voiculescu-Vantu-Patriciu?/ Raportul, adoptat in Parlament. Merge la Presedin

Hotnews Hotnews,
 Basescu, in Parlament, despre raportul comisiei de ancheta pe algerile din 2009: Uitati cumva sinergia dintre Geoana, PSD si acest grup care s-a dovedit infractional format din Voiculescu-Vantu-Patriciu?/ Raportul, adoptat in Parlament. Merge la Presedin

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat luni in plenul reunit al Parlamentului ca a existat o sinergie intre Mircea Geoana, contracandidatul sau la alegerile din 2009, si ceea ce el spune ca a fost un grup infractional format din Dan Voiculescu cu trustul Intact si Sorin Ovidiu Vantu, cu trustul Realitatea, si a adaugat ulterior: l-am batut pe Geoana de l-am rupt pe bune. Raportul intocmit de comisie a fost adoptat prin vot de plenul Parlamentului, cu 205 voturi pentru, 94 impotriva. Mai exact, a fost adoptat un proiect de hotarare care prevede ca acest proiect sa fie trimis catre mai multe institutii ale statului - Presedintie, Guvern, Parchetul General, CSM. continuă pe Hotnews

Parlament: Plenul comun dezbate luni raportul Comisiei de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului dezbate, luni, raportul Comisiei parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009, anunta Agerpres.

Parlamentul va dezbate raportul Comisiei de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului va dezbate, maine, raportul Comisiei parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009, informeaza Agerpres.

Raportul privind alegerile prezidentiale din 2009 ajunge in Parlament

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului dezbate, luni, raportul Comisiei parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009. in sedinta de plen reunit care va avea loc luni,.

Raportul Comisiei 2009 va fi prezentat astazi in Parlament

Parlamentul se reuneste astazi, in sedinta comuna, pentru a asculta concluziile comisiei speciale de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009.

Vesti noi de la Palatul Victoria. Parlamentarii au adoptat raportul Comisiei Sufrageria

Membrii comisiei de ancheta in cazul Sufrageria au prezentat raportul in fata parlametarilor. Acestia sustin ca exista elemente care sa arate neregulile comise de sefa DNA. Raportul a fost adoptat de Plenul.

Concluziile comisiei de ancheta a alegerilor din 2009 vor fi prezentate luni in plenul comun al Parlamentului

Plenul comun al celor doua Camere se va reuni, luni, de la ora 15. 00, pentru prezentarea concluziilor raportului privind comisia care a anchetat alegerile prezidentiale din 2009. Pe durata celor opt luni de activitate, in cadrul comisiei au fost audiate 45 de persoane, printre care Elena Udrea, Gabriel Oprea si Adriean Videanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )