Libnet.ro
UNICEF

00:06

Basescu: Romnia trebuie sa respinga extradarea jurnalistului Kamil Demirkaya. Nu suntem pasalc turcesc

Hotnews Hotnews,
 Basescu: Romnia trebuie sa respinga extradarea jurnalistului Kamil Demirkaya. Nu suntem pasalc turcesc

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca autoritatile romane trebuie sa respinga cererea de extradare a jurnalistului turc Kamil Demirkaya, sustinand ca acesta nu va avea parte de un proces corect in Turcia si viata sa va fi in pericol. continuă pe Hotnews

Basescu, despre extradarea jurnalistului Kamil Demirkaya:Sper ca institutiile Statului Roman nu vor actiona ca pe vremea cand eram pasalac turcesc

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre extradarea jurnalistului publicatiei Zaman Romania Kamil Demirkaya si a declarat ca nu suntem pasalac turcesc, ci buni prieteni si parteneri egali ai Turciei, avertizand, astfel ca acesta nu va avea parte de un proces corect in Turcia, iar viata sa va fi in pericol.

Traian Basescu, despre cazul jurnalistului Kamil Demirkaya: Romania sa se comporte ca un stat UE si sa respinga extradarea. Nu suntem pasalac turcesc

Fostul presedinte Traian Basescu intervine in cazul jurnalistului Kamil Demirkaya, adversar al actualei puteri politice de la Ankara, si in cazul caruia autoritatile din Turcia cer extradarea din.

Amanare in cazul cererii de extradare a jurnalistului Kamil Demirkaya: Bineinteles ca nu vreau sa fiu trimis in Turcia. Acolo justitia nu functioneaza (VIDEO)

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au analizat joi dimineata cazul jurnalistului turc Kamil Demirkaya. Cauza a fost amanata pentru data de 14 decembrie, astfel incat avocatii sa aiba timp sa studieze.

Grup de ONG-uri pentru drepturi si libertati: Romnia sa refuze cererea de extradare a ziaristului turc Kamil Demirkaya

O platforma de ONG-uri active in domeniul drepturilor omului, Respect - Platforma pentru Drepturi si Libertati, a luat joi pozitie in cazul cererii Turciei ca Romania sa il extradeze pe ziaristul Kamil Demirkaya, aratand ca Bucurestiul trebuie sa respecte legislatia internationala si sa respinga cererea Ankarei.

Ziaristul turc Kamil Demirkaya cere azil in Romania

Jurnalistul turc Kamil Demirkaya de la publicatia Zaman a declarat joi, la Curtea de Apel Bucuresti, ca nu doreste sa fie extradat in Turcia, deoarece Justitia de acolo nu functioneaza, iar jurnalistii si.

Extradarea jurnalistului turc. Tudorel Toader, replica acida pentru europarlamentarul Cristian Preda: Nu cred ca imi cere sa incalc independenta autoritatii judiciare

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a reactionat joi dimineata dupa ce europarlamentarul Cristian Preda i-a solicitat sa opreasca procedura de extradare a ziaristului turc Kamil Demirkaye Cristian Preda imi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )