Libnet.ro
UNICEF

21:15

Dezvaluiri exclusive din viata Elenei Basescu! Cum a primit vestea ca este insarcinata si de ce iubitul ei a fost al doilea barbat care a aflat

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri exclusive din viata Elenei Basescu! Cum a primit vestea ca este insarcinata si de ce iubitul ei a fost al doilea barbat care a aflat

Elena Basescu este extrem de fericita in relatia pe care o are cu tatal viitorului ei copil, Catalin. Cu toate acestea, vestea ca este insarcinata, spun surse apropiate Elenei nu a ajuns, prima oara, la. continuă pe Antena3

Dezvaluiri socante din sala de judecata. Ce s-a intamplat la procesul familiei Cosma

Dezvaluiri socante din sala de judecata de la procesul familiei Cosma. Procurorul a recunoscut ca au fost audiate aceleasi persoane de doua ori, ca martori simpli, dar si ca martori cu identitate.

Veste socanta in lumea muzicii! Un indragit muzician s-a stins din viata dupa un concert din Paris

Indragitul violonist de jazz din Franta, Didier Lockwood, s-a stins din viata duminica, in Paris, din cauza unor probleme cardiace. Muzicianul avea doar 62 de ani. Sotia sa, cele trei fiice, familia,.

Primele imagini cu BURTICA de gravida a Elenei Basescu. Cum se ascunde dupa anuntul sarcinii (FOTO)

Fiica cea mica a fostului presedinte Traian Basescu i-a surprins pe toti cand a anuntat ca va deveni mama pentru a treia oara, la varsta de 37 de ani. Sarcina Elenei este una avansata, urmand ca in mai.

Doliu in lumea literaturii. Un celebru poet s-a stins din viata

Tota Kaneko, care a condus miscarea reformatoare a poeziei haiku din Japonia postbelica cu stilul sau avangardist, a decedat marti noapte din cauza unui stop repirator, la un spital din prefectura Saitama, la.

Doliu in cinematografie. Un regizor important s-a stins din viata

Regizorul si producatorul Idrissa Ouedraogo a murit duminica la Ouagadougou la varsta de 64 de ani, a anuntat Uniunea nationala a cineastilor din Burkina Faso intr-un comunicat transmis AFP. Figura em.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )