Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea: Ne intrebam daca se poate mai rau decat Basescu. Ne-am inselat cu totii, se poate mai rau

Antena3 Antena3,
Dragnea: Ne intrebam daca se poate mai rau decat Basescu. Ne-am inselat cu totii, se poate mai rau

Presedintele PSD Liviu Dragnea a iesit la atac, spunand ca principalul vinovat de dezbinarea romanilor este presedintele Klaus Iohannis, care a plantat aceste seminte ale urii intr-o mai mare masura decat. continuă pe Antena3

Eurostat: Locuintele din Romania se scumpesc in ritm alert. Media anuala este mult mai mare decat cea din UE

Pretul locuintelor din Romania a crescut cu 6,6% in primul trimestru din 2018, raportat la perioada similara a anului trecut, cresterea fiind mult mai mare decat media la nivel european, atat in randul statelor membre, cat si in zona euro.

Salariile de la stat cresc de doua ori mai repede decat cele din privat

Anul trecut, salariile din sistemul public s-au majorat de doua ori mai repede decat cele din privat, chiar inainte de a intra in vigoare toate cresterile prevazute in legea salarizarii unitare, arata o.

Salariile de la stat cresc de doua ori mai repede decat cele din privat

Anul trecut, salariile din sistemul public s-au majorat de doua ori mai repede decat cele din privat, chiar inainte de a intra in vigoare toate cresterile prevazute in legea salarizarii unitare, arata o analiza realizata de Consiliul Fiscal.

Puterea de cumparare din Romania, a patra cea mai scazuta din UE

In Romania, consumul individual efectiv, indicator care arata bunastarea gospodariilor, masurat in functie de standardele puterii de cumparare, este de 68% din media europeana. Mai rau decat Romania sunt plasate Ungaria, Croatia si Bulgaria, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Recolta de grau se anunta mult mai slaba decat in 2017. Ce au gasit fermierii din Baragan la primele incursiuni in camp

Vremea rea din ultima perioada a dat planurile fermierilor romani peste cap. Agricultorii din Baragan au inceput recoltatul graului, insa ploile nu i-au mai lasat sa intre in camp cu combinele. Recolta, si-asa afectata de seceta, a fost culeasa pe jumatate.

FOTO 10 fotografii care vor intra in istorie. Competitia din Romania mai importanta decat Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia

Atentia pubicului din intreaga lume este acum concentrata pe stadioanele Rusiei unde se lupta elita fotbalistica a lumii, insa in Romania, la Cluj, s-a intrunit o elita mult mai importanta: 615 tineri intre 13 si 19 ani din 110 tari ale lumii concureaza pentru o medalie care reprezinta un pasaport pentru oricare dintre marile universitati ale lumii.

Cum sa primesti primul bagajul de cala intr-un aeroport. E mai simplu decat credeai

Tuturor ne place sa calatorim, mai putin partea in care trebuie sa asteptam timp pretios la caruselul de bagaje din aeroport pentru a ne recupera valizele de la cala. Iata ce trebuie sa faci pentru a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )