Libnet.ro
UNICEF

15:15

Victor Ponta, dezlantuit la adresa lui Liviu Dragnea: A fost crescut de Basescu si trimis sa distruga PSD

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, dezlantuit la adresa lui Liviu Dragnea: A fost crescut de Basescu si trimis sa distruga PSD

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a fost crescut de fostul presedinte Traian Basescu si trimis la PSD ca sa il distruga din interior, sustine Victor Ponta, joi, intr-o postare pe. continuă pe Antena3

Victor Ponta anunta in ce moment va ajunge Liviu Dragnea la inchisoare

Victor Ponta sustine ca Liviu Dragna va ajunge la inchisoare imediat ce nu va mai fi presedintele PSD. Stie ca in momentul in care va iesi din sediul PSD, i se va deschide usa inchisorii. Folosest.

Victor Ponta, nou atac la adresa Guvernului: Dancila, ca persoana, este, categoric, cel mai slab pregatit premier din ultimii 28 de ani

Fostul prim-ministru Victor Ponta a declarat joi, la RFI, ca in PSD exista o nemultumire uriasa legata de modul in care Liviu Dragnea conduce acest partid si nu exclude posibilitatea ruperii coalitiei.

Ponta riposteaza dupa atacul lui Dragnea la premierii sobolani: A complotat sa ne dea jos pentru ca nu suntem nici hoti, nici slugi ale lui. i e frica de oameni si de nchisoare

Aratat cu degetul de Liviu Dragnea ca avand o atitudine de sobolan, fostul premier Victor Ponta ii raspunde sefului PSD pe care il acuza ca a complotat sa-i dea jos pe toti sefii de guvern care nu i-au raspuns la ordine. Ponta il avertizeaza, totodata, pe Dragnea ca isi va face datoria fata de pesedistii care il primesc mereu cu bratele deschise,iar pe Dragnea si Dancila ii considera o rusine.

LIVIU DRAGNEA, atac EXPLOZIV catre doi fosti premieri PSD: E o atitudine de SOBOLAN! Sunt dispusi sa SACRIFICE orice

Liviu Dragnea s-a dezlantuit in direct lansand un atac exploziv catre doi fosti premieri PSD, in contextul plecarii mai multor parlamentari din partidul de guvernamant. E o atitudine de sobolan a doi fo.

inca un PSD-ist trece in tabara lui Victor Ponta: A semnat adeziunea

Victor Ponta ii mai fura un om lui Liviu Dragnea. Deputata PSD de Braila Marilena Meirosu a semnat cu adeziunea la Pro Romania. Saptamana aceasta s-au mai alaturat particului lui Victor Ponta si.

LIVIU DRAGNEA lanseaza acuzatii GRAVE la adresa SERVICIILOR: Sunt implicate in plangerea lui Ludovic Orban

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, ca serviciile secrete romanesti sunt implicate in demersul lui Ludovic Orban de a depune plangere penala pe numele premierului Viorica.

Liviu Dragnea, atac la adresa lui Ludovic Orban: Abordarea lui este KGB-ista, ceausista

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a criticat dur demersul lui Ludovic Orban, care a depus o plangere penala impotriva Vioricai Dancila. in legatura cu plangerea penala depusa de Ludoivic Orban, se poate.

Liviu Dragnea vorbeste iar de SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis: Vom utiliza toate mijloacele... (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit iar despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce a plouat cu plangeri la adresa ministrilor Guvernului Dancila in urma scandalului izbucnit pe marginea subiectului.

Liviu Dragnea a cerut desecretizarea memorandumului privind mutarea Ambasadei din Israel

Controversatul memorandum privind mutarea Ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim ar putea desecretizat. Anuntul a fost facut de vicepremierul Paul Stanescu, social-democratul precizand ca Liviu Dragnea a fost cel care a solicitat acest lucru in sedinta conducerii PSD.

Liviu Dragnea deplange moartea fostului ministru al Educatiei: A plecat acum, cand de oameni ca domnia sa avem nevoie mai mult ca oricand

Presedintele PSD si Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a postat un mesaj in care deplange moartea academicianului Mircea Malita, fost ministru al Educatiei. Dragnea spune ca decesullui Mircea Malita a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )