Libnet.ro
UNICEF

19:15

Vladimir Voronin, mesaj pentru Traian Basescu: Ai pasaport romanesc du-te la mama dracului in Romania si fa acolo ce vrei, uneste-te daca vrei

Antena3 Antena3,
 Vladimir Voronin, mesaj pentru Traian Basescu: Ai pasaport romanesc du-te la mama dracului in Romania si fa acolo ce vrei, uneste-te daca vrei

Fostul presedinte al Republicii Moldova, comunistul Vladimir Voronin, lanseaza un atac vulgar la adresa lui Traian Basescu. Cum sa fii cetatean al R. Moldova si sa nu recunosti acest stat? Dar cine va. continuă pe Antena3

Lovitura pentru Traian Basescu! Vladimir Voronin: Trebuie audiat de Serviciul de Informatii si Securitate deoarece submineaza statalitatea Republicii Moldova

Fostul presedinte al Republicii Moldova Vladimir Voronin a declarat, vineri, ca Traian Basescu trebuie audiat de Serviciul de Informatii si Securitate al Republicii Moldova SIS) deoarece actiunile fostului.

Traian Basescu, mesaj pentru presedintele PSD: Daddy, e groasa (MA) cu Valcov.

Traian Basescu, fostul presedinteal Romaniei, ii transmite presedintelui PSD Liviu Dragnea ca menti.

Vladimir Voronin: PCRM ar putea castiga alegerile si reveni la guvernare

Presedintele PCRM Vladimir Voronin considera ca formatiunea sa ar putea castiga viitoarele alegeri parlamentare si reveni la guvernare. El nu exclude ca ar personal ar putea sa candideze si la una dintre circumscriptiile uninominale, daca asa se va decide in cadrul partidului. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii Important de la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.

Vladimir Voronin: Romaniin-au construit nimicin Basarabia. Doar case din paie si fara drumuri

Liderul comunistilor de la Chisinau, Vladimir Voronin, nu se arata atat de incantat de unirea cu Romania. Fostul presedinte moldovean sustine ca pe timpul Romaniei Mari nu s-a construit nimic in Basarabia, decat case din paie.

Vladimir Voronin ii acuza pe democrati ca si-au marit fractiunea parlamentara cu inca o prostituata politica

Liderul comunistilor, Vladimir Voronin, a numit-o pe ex-comunista Aliona Babiuc prostituata politica, dupa ce democratii au anuntat ca aceasta a aderat la fractiunea PDM.

Traian Basescu: Daddy este un paranoic. Are in cap ca el trebuie sa fie cel care reformeaza tara, Napoleonul Romaniei, secondat de Valcov (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician ca din punct de vedere logic nu exista nicio justificare logica pentru modificarile.

Traian Basescu, afirmatii surprinzatoare despre legile justitiei

Senatorul Traian Basescu, presedinte PMP, a declarat ca modificarile aduse legilor justitiei imping mai multa responsabilitate la CSM si consolideaza sistemul justitiei, el calificand drept o manipulare.

Se duc lupte grele intre Traian Basescu si PSD. Fostul presedinte, afirmatii fara precedent

Razboiul total dintre Traian Basescu si cei din PSD pare fara sfarsit. Actualul senator PMP nu ratea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2368 seconds )