Libnet.ro
UNICEF

16:45

Klaus Iohannis si-a depus cadidatura pentru un nou mandat: Am fost un pompier atomic. Fara mine, PSD ar fi reusit sa distruga Justitia VIDEO

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis si-a depus cadidatura pentru un nou mandat: Am fost un pompier atomic. Fara mine, PSD ar fi reusit sa distruga Justitia VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a intrat oficial in cursa pentru al doilea mandat, dupa ce a depus la BEC peste 2 milioane de semnaturi. Seful statului a facut o baie de multime printre sustinatorii PNL si i-a raspuns iderului USR Dan Barna, care -l numise presedinte-pompier: Un pompier atomic, care a prevenit sa nu se prabuseasca Romania. Fara mine, PSD chiar ar fi reusit sa distruga Justitia si sa acapareze intreaga Romanie. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis isi depune vineri candidatura pentru un nou mandat la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis isi depune, vineri, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale.

Iohannis, declaratie despre Kovesi la momentul depunerii candidaturii pentru un nou mandat la prezidentiale

Klaus Iohannis a vorbit la sediul BEC, despre candidatura Laurei Codruta Kovesi la Parchetul European. Presedintele si-a aratat sustinerea pentru fosta sefa DNA, chiar la depunerea candidaturii acestuia la.

Iohannis isi depune astazi candidatura pentru un nou mandat la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis isi depune astazi la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale .

DANIEL BUDA: Peste 91 de mii de clujeni il sustin pe Klaus Iohannis la presedintie

Presedintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, a anuntat, miercuri, ca peste 91. 000 de clujeni au semnat pe listele de sustinere a candidaturii lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de presedinte al Romaniei.

Klaus Iohannis, baie de multime la sosirea la BEC unde si-a depus candidatura pentru un nou mandat (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sosit vineri, in jurul orei 12, la sediul Biroului Electoral Central unde si-a depus listele de semnaturi pentru intrarea in cursa pentru obtinerea unui nou mandat la.

Klaus Iohannis: Fara mine si prezenta mea, PSD chiar ar fi reusit sa distruga justitia, sa acapareze intreaga Romanie, o catastrofa pentru multe generatii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a depus vineri oficial la Biroul Electoral Central candidatura pentru alegerile prezidentiale. Acesta a anuntat ca a strans nu mai putin de 2,2 milioane de semnaturi de.

Ministrul Fondurilor Europene, atentionare catre Klaus Iohannis: Presedintele blocheaza investitii de peste 1,5 miliarde de euro din fonduri europene

Ministrul Fondurilor Europene, Roxana Minzatu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis blocheaza cu buna stiinta proiecte guvernamentale de mediu, finantate cu fonduri europene, prin refuzul de a numi un nou.

Temerea pe care o are Klaus Iohannis pentru campania electorala. Rares Bogdan: incercam sa il suplinim

Klaus Iohannis are o temere in campania electorala pentru alegerile prezidentiale. Dezvaluirea a fost facuta de Rares Bogdan. Klaus Iohannis nu se teme decat de bunul Dumnezeu si de faptul ca nu.

Klaus Iohannis citeaza din Florin Iordache: Alta intrebare! - VIDEO

Klaus Iohannis citeaza din Florin Iordache: Alta intrebare! - asta a raspuns seful statului atunci cand a fost intrebat daca a sunat-o pe Luminita Odobescu pentru a ii cere sa voteze in favoarea Laurei.

Rares Bogdan a spus ADEVARUL: De ce nu a fost alaturi de Klaus Iohannis la BEC

Klaus Iohannis a declarat, vineri, la depunerea candidaturii pentru alegerile prezidentiale, ca a strans peste 2. 00 de semnaturi si ca isi doreste o Romanie normala pentru toti cetatenii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )