Libnet.ro
UNICEF

19:45

Rares Bogdan a spus ADEVARUL: De ce nu a fost alaturi de Klaus Iohannis la BEC

B1 B1,
Rares Bogdan a spus ADEVARUL: De ce nu a fost alaturi de Klaus Iohannis la BEC

Klaus Iohannis a declarat, vineri, la depunerea candidaturii pentru alegerile prezidentiale, ca a strans peste 2. 00 de semnaturi si ca isi doreste o Romanie normala pentru toti cetatenii. continuă pe B1

Klaus Iohannis si-a depus cadidatura pentru un nou mandat: Am fost un pompier atomic. Fara mine, PSD ar fi reusit sa distruga Justitia VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a intrat oficial in cursa pentru al doilea mandat, dupa ce a depus la BEC peste 2 milioane de semnaturi. Seful statului a facut o baie de multime printre sustinatorii PNL si i-a raspuns iderului USR Dan Barna, care -l numise presedinte-pompier: Un pompier atomic, care a prevenit sa nu se prabuseasca Romania. Fara mine, PSD chiar ar fi reusit sa distruga Justitia si sa acapareze intreaga Romanie.

Presedintele Klaus Iohannis isi depune vineri candidatura pentru un nou mandat la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis isi depune, vineri, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale.

Klaus Iohannis: Politicieni anchetati sau condamnati pentru coruptie se prezinta, fara rusine, drept detinuti politic

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti un mesaj fostilor detinuti politic cu ocazia Congresului Asociatiei Fostilor Detinuti Politici si Victime ale Dictaturii din Romania, in care a subliniat ca a ne aminti de jertfa detinutilor politic reprezinta o obligatie morala si reparatorie. Seful statului a criticat apoi pe politicienii condamnati pentru coruptie care se dau drept detinuti politic.

Temerea pe care o are Klaus Iohannis pentru campania electorala. Rares Bogdan: incercam sa il suplinim

Klaus Iohannis are o temere in campania electorala pentru alegerile prezidentiale. Dezvaluirea a fost facuta de Rares Bogdan. Klaus Iohannis nu se teme decat de bunul Dumnezeu si de faptul ca nu.

Rares Bogdan arunca bomba in cazul lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis s-ar fi implicat direct in cazul validarii Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european, dupa ce fosta sefa DNA a avut, joi, in favoarea sa atat votul din COREPER,.

Rares Bogdan (PNL), despre mesajele USR dupa victoria lui Kovesi: Votul n-a fost al partidelor, a fost al statelor. Presedintele Iohannis a fost decisiv (VIDEO)

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, a comentat, in direct pe B1TV, campania desfasurata de USR vizavi de desemnarea lui Kovesi in fruntea Parchetului.

Cum a votat ambasadorul roman la UE in cazul Kovesi. Rares Bogdan (PNL): S-ar putea ca Odobescu, care a primit telefon de la presedintele Iohannis, sa fi votat impotriva cererii premierului Dancila (VIDEO)

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, a marturisit, in direct B1TV, ca este posibil ca Luminita Odobescu, ambasadorul Romaniei la UE, sa fi votat pentru de.

Rares Bogdan, mesaj crunt pentru Viorica Dancila

Rares Bogdan, cel care acum este europarlamentar PNL, i-a trimis un mesaj crunt Vioricai Dancila, dupa ce, dupa cum considera fostul om de televiziune, premierul a spus minciuni din nou.

Rares Bogdan, catre Viorica Dancila: Duceti tara in groapa si vorbiti de bunastare?

Prim-vecepresedintele PNL, Rares Bogdan, a lansat critici dure la adresa premierului Viorica Dancila in contextul in care Romania a inregistrat o noua statistica negativa: doua miliarde de euro este.

Rares Bogdan (PNL): PPE a votat in corpore pentru Kovesi. Societatea civila este marele castigator al acestei lupte Cand isi incepe noul Parchet European activitatea si ce face procurorul-sef pana atunci (VIDEO)

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, a afirmat ca absolut toti cei 11 din cele 17 voturi obtinute de Laura Codruta Kovesi in COREPER, care au condus la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2926 seconds )