Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta dezvaluit ca BEC vrea sa acorde un mandat in plus de europarlamentar pentru PSD. Acest cancer de partid s-a dus in institutii

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta dezvaluit ca BEC vrea sa acorde un mandat in plus de europarlamentar pentru PSD. Acest cancer de partid s-a dus in institutii

Presedintele ProRomania, Victor Ponta, a vorbit la Adevarul Live despre repartizarea locurilor in Parlamentul European in urma alegerilor de duminica. Fostul premier sustine ca Biroul Electoral Central BEC) ar fi avut o discutie despre cum sa dea un mandat in plus pentru PSD. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, atac DUR la adresa presedintelui PNL: imi face scarba Orban. E o relicva a anilor 90. A sabotat-o pe Turcan si nu-l vrea pe Rares Bogdan premier. Motiunea nu trece

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, lanseaza un atac extrem de dur, joi, la adresa presedintelui PNL, Ludovic Orban. Acesta il acuza pe liderul liberalilor ca trage sfori in Guvern si ii pe Raluca Turcan s.

De ce o refuza Victor Ponta pe Gabriela Firea. Reactia fostului lider PSD

Victor Ponta a refuzat oferta Gabrielei Firea de a se intoarce in PSD. Liderul Pro Romania a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care explica de ce nu accepta sa revina in partidul pe care l-a condus intre februarie 2010 si iulie 2015. Victor Ponta o refuza pe Gabriela Firea Ah [] .

VICTOR PONTA: Ludovic Orban - mereu pe post de mascarici

Liderul ProRomania Victor Ponta considera ca nu poti sa faci schimbarea politica in Romania cu indivizi ca Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE PARTIDUL LUI VICTOR PONTA: Ce naste din pisica soareci mananca

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, l-a acuzat pe presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, ca nu a inteles nimic din rezultatele alegerilor europarlamentare de duminica.

Victor Ponta, predictie pentru alegerile prezidentiale

Victor Ponta a avut o interventie telefonica, marti seara, la Romania TV, in cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu. Presedintele Pro Romania a vorbit si despre alegerile prezidentiale de anul acesta. Va.

Victor Ponta, dupa ce Firea i-a rechemat in PSD pe social-democratii trecuti la Pro Romania: Chiar nu suntem de vanzare, ca altii

Victor Ponta a reactionat rapid dupa ce Gabriela Firea i-a rechemat in partid pe fostii sai colegi din PSD care au trecut la Pro Romania, mesajul lui Ponta fiind: Chiar nu suntem de vanzare, ca altii. El mai spune ca, vazand ceea ce fac acum unii lideri PSD, revede scenele de la si dupa CPEX al PCR din 1989.

VICTOR PONTA: Vom sustine orice proiect privind votul electronic

Parlamentarii PRO Romania vor sustine orice initiativa legislativa privind votul prin corespondenta sau electronic, pentru ca cetatenii romani din diaspora sa nu mai intampine greutati, a anuntat, astazi, presedintele partidului, Victor Ponta.

Victor Ponta, despre Ludovic Orban: Un combinator politic, mincinos si iresponsabil

Victor Ponta a lansat un atac impotriva liderului PNL, Ludovic Orban. Liderul partidului ProRomania l-a facut combinator politic, mincinos, prefacut si iresponsabil, intr-o postarepe.

Victor Ponta, atac dur la Ludovic Orban: Un combinator politic din anii 90, mincinos, prefacut si iresponsabil

Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa lui Ludovic Orban, despre care spune ca este un combinator politic din anii 90, mincinos, prefacut si iresponsabil iar schimbarea lui Dancila cu liderul PNL ar insemna sa ne batem joc de oameni.

Victor Ponta, la Adevarul Live: intre Dragnea si Orban nu e nicio diferenta. El nu a vrut-o pe Turcan presedinte la Camera si nici pe Rares Bogdan premier

Liderul ProRomania, Victor Ponta, va explica, la Adevarul Live, ce sanse are Opozitia sa rastoarne Guvernul Dancila. Va vota o motiune de cenzura depusa de PNL si USR? Va sustine un nou Guvern PSD-ALE, cu alt premier, sau un nou Guvern de dreapta? E ProRomania interesata sa intre la guvernare?.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )