Libnet.ro
UNICEF

16:45

Viorel Catarama se va adresa CCR dupa ce BEC i-a respins candidatura la Presedintie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viorel Catarama se va adresa CCR dupa ce BEC i-a respins candidatura la Presedintie

Presedintele Partidului Dreapta Liberala, Viorel Catarama, anunta ca va depune contestatie la CCR dupa ce Biroul Electoral Central i-a respins candidatura la Presedintie si sustine ca nu are nicio suspiciune legata de semnaturile depuse pentru sustinerea candidaturii. continuă pe Ziarul Bursa

Catarama contesta la CCR decizia BEC prin care i-a fost respinsa candidatura: Este profund nelegala. Oricand, orice semnatura poate fi interpretata

Viorel Catarama va contesta la Curtea Constitutionala decizia Biroului Electoral Central prin care i-a fost respinsa candidatura la prezidentiale, noteaza Mediafax. Catarama sustine ca decizia BEC este profund nelegala si bazata pe aprecieri subiective.

Viorel Catarama, reactie dupa ce BEC i-a respins candidatura la prezidentiale: Voi depune contestatie la CCR

Viorel Catarama a avut o prima reactie dupa ce Biroul Electoral Central i-a respins sambata candidatura in cursa pentru prezidentiale. Presedintele Partidului Dreapta Liberala a declarat ca va depune.

Biroul Electoral Central a respins inregistrarea candidaturii lui Viorel Catarama la prezidentiale Ar fi depus peste 94.000 de semnaturi false

Biroul Electoral Central a decis respingerea inregistrarii candidaturii si a semnului electoral ale lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale, informeaza Mediafax. Institutia precizeaza ca peste 94. 000 de semnaturi depuse au fost anulate, deoarece prezentau elemente de similitudine evidente. Catarama contesta la CCR decizia BEC prin care i-a fost respinsa candidatura: Este profund nelegala. Oricand, orice semnatura poate fi interpretata.

BEC a respins candidatura lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale

Biroul Electoral Central anunta, intr-un comunicat remis News. ro, ca a respins candidatura lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie.

BEC a respins candidatura lui Viorel Catarama la prezidentiale. Peste 94.000 de semnaturi cu probleme

Biroul Electoral Central a respins sambata candidatura lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale. in sedinta din data de 20 septembrie 2019, Biroul Electoral Central a adoptat Decizia nr.

BEC a respins candidatura lui Viorel Catarama in alegerile prezidentiale: Aproape 100.000 din semnaturile depuse prezentau elemente de similitudine evidente

Biroul Electoral Central a anuntat sambata respingerea candidaturii lui Viorel Catarama in alegerile prezidentiale deoarece 94. 170 de semnaturi din cele 230. 341 depuse pentru inscriere prezinta elemente.

Motivul pentru care BEC a invalidat candidatura lui Viorel Catarama. Ce a prezentat acesta institutiei

In timp ce alti candidati la alegerile prezidentiale nici macar nu s-au mai prezentat la BEC, candidatura lui Viorel Catarama a fost invalidata de institutie. Din ce motiv? Motivul pentru care BEC a invalidat candidatura lui Viorel Catarama Viorel Catarama si-a depus miercuri dosarul de candidatura la Biroul Electoral Central BEC), iar acesta a fost .

Surse: BEC a invalidat candidatura lui Viorel Catarama la prezidentiale

Candidatura lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale a fost invalidata de Biroul Electoral Central BEC), sustin surse politice pentru Adevarul. Motivul: mai multe semnaturi pareau falsuri. Catarama, fost membru PNL, conduce in prezent Partidul Dreapta Liberala.

Biroul Electoral Central a respins inregistrarea candidaturii lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale

Biroul Electoral Central a decis respingerea inregistrarii candidaturii si a semnului electoral ale lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale. Institutia precizeaza ca peste 94. 000 de semnaturi depuse au fost anulate, deoarece prezentau elemente.

Viorel Catarama, dupa ce a promis 100.000 de euro recompensa pentru gasirea Alexandrei si Luizei: Informatiile pe care le-am primit par credibile

Viorel Catarama, fost vicepresedinte PNL si actual presedinte al Partidului Dreapta Liberala, a anuntat in urma cu o saptamana pe Facebook, ca ofera o recompensa de 100. 000 de euro pentru gasirea si.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )