Libnet.ro
UNICEF

09:30

Coalitia PSD - ALDE discuta astazi despre sesizarea CCR in cazul Belina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Coalitia PSD - ALDE discuta astazi despre sesizarea CCR in cazul Belina

Coalitia PSD - ALDE discuta astazi pe tema sesizarii Curtii Constitutionale in legatura cu dosarul Belina, in conditiile in care, cu o zi in urma, liderii celor doua formatiuni au facut declaratii contradictorii pe acest subiect. continuă pe Ziarul Bursa

Coalitia PSD - ALDE discuta miercuri despre sesizarea CCR in cazul Belina

Coalitia PSD - ALDE discuta miercuri pe tema sesizarii Curtii Constitutionale in legatura cu dosarul Belina, in conditiile in care, cu o zi in urma, liderii celor doua formatiuni au facut declaratii contradictorii pe acest subiect.

Liderii coalitiei PSD - ALDE discuta, miercuri, despre sesizarea CCR in cazul Belina

Liderii coalitiei de guvernare PSD ALDE vor discuta, miercuri, pe tema sesizarii Curtii Constitutionale in legatura cu dosarul Belina, in conditiile in care, cu o zi in urma, Dragnea si Tariceanu au facut declaratii contradictorii pe acest subiect, scrie News. ro.

Coalitia PSD-ALDE decide astazi daca legile Justitiei intra direct in Parlament sau proiect initiat de Guvern

Coalitia de guvernare PSD-ALDE va lua o decizie, astazi, cu privire la mai multe legi, intre care si legile Justitiei, pentru care exista doua variante: initiere in Parlament sau in Guvern, potrivit unui anunt facut saptamana trecuta de liderul PSD, Liviu Dragnea.

Coalitia PSD-ALDE decide luni daca legile Justitiei intra in Parlament sau in Guvern

Coalitia de guvernare PSD-ALDE va lua o decizie, luni, cu privire la mai multe legi, intre care si legile Justitiei, pentru care exista doua variante: initiere in Parlament sau in Guvern, potrivit unui anunt facut de liderul PSD, Liviu Dragnea, scrie Agerpres.

Politic Show: Cum functioneaza reteaua Firea: pilele si cunostintele sunt rasplatite din banii bucurestenilor; Dragnea nu exclude ca Grindeanu sa preia sefia ANCOM; Rovana Plumb, salvata de procurorii DNA, dupa ce PSD a schimbat geografia tarii

Modificarile controversate la Legile Justitiei ar putea fi facute direct in Parlament. Ce strategie au adoptat pesedistii. Premierul Mihai Tudose nu vrea ca Guvernul sa isi asume legile justitiei, iar liderii coalitiei vor ca pachetul legislativ sa fie preluat. Dragnea impinge dosarul Belina pe masa CCR. Tariceanu asteapta cateva elemente suplimentare. Coalitia PSD-ALDE discuta miercuri despre posibila sesizare a Curtii Constitutionale in cazul Belina, in care, sustine Liviu Dragnea, ar putea fi vorba despre.

Sedinta in coalitia PSD-ALDE. Ce se intampla cu legile Justitiei

Liderii PSD si ALDE se intalnesc luni intr-o noua sedinta a coalitiei de guvernare, in care trebuie sa decida soarta mai multor proiecte importante, printre care si legile.

Tariceanu: Astept concluziile expertilor pentru a decide sesizarea CCR privind posibilitatea anchetarii unor HG

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, marti, ca va lua o decizie in aceasta saptamana privind sesizarea CCR referitoare la posibilitatea ca procurorii sa ancheteze.

A inceput sedinta coalitiei PSD-ALDE, la biroul lui Liviu Drangea

Sedinta coalitiei PSD-ALDE are loc la aceasta ora in biroul de presedinte al Camerei Deputatilor al lui Liviu Dragnea, unde in urma cu putin timp a intrat Calin Popescu-Tariceanu, insotit de Daniel Chitoiu, secretarul general al ALDE.

Dragnea, despre sesizarea Curtea Constitutionala, in cazul Belina: Proiectul sesizarii e gata, o sa dicutam si miercuri in coalitie/ Tariceanu: Astept analiza expertilor din Senat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, la Parlament, ca este finlizat proiectul sesizarii Curtii Constitutionale CCR) cu privire la un presupus conflict juridic intre puterea judiciara si cea executiva determinat de deschiderea de catre DNA a dosarului Belina. Dragnea a spus ca forma finala a sesizarii va fi gata cel tarziu maine si ca ea va fi discutata inclusiv in sedinta coalitiei. Pe de alta parte, liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat ca asteapta de la expertii din Senat concluziile in ceea ce priveste oportunitatea acestei sesizari si a refuzat sa raspunda daca este de acord sau nu sa fie el cel care depune sesizarea.

Oameni de incredere ai PSD la institutii cheie ale statului. Remus Borza, despre numirile la ANRE: Se fac jocurile altcuiva nu ale Romaniei

Coalitia PSD-ALDE a reusit sa isi impuna un om si in fruntea ANRE. Dupa ce la Curtea de Conturi a fost numit Mihai Busuioc, si la institutia pentru reglementare in energie a venit randul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )