Libnet.ro
UNICEF

12:00

Comisia juridica, lovitura pentru DNA: Aviz negativ pentru urmarirea penala a Rovanei Plumb

B1 B1,
Comisia juridica, lovitura pentru DNA: Aviz negativ pentru urmarirea penala a Rovanei Plumb

Parlamentarii din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor au respins luni urmarirea penala a ministrului demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, in dosarul Belina, informeaza. continuă pe B1

Rovana Plumb, asteptata la comisia juridica a Camerei

Ministrul demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, este asteptata astazi la Comisia Juridica a Camerei Deputatilor pentru a fi audiata in vederea intocmirii avizului pentru cererea DNA de incepere a urmaririi penale, fiind acuzata de catre procurorii anticoruptie de complicitate la abuz in serviciu in dosarul in care Sevil Shhaideh este urmarita penal pentru trecerea ilegala a unor parti din Insula Belina si din Bratul Pavel din proprietatea statului in proprietatea judetului Teleorman si in administrarea CJ Teleorman, potrivit unei surse din presa.

Rovana Plumb, asteptata astazi la comisia juridica a Camerei pentru a fi audiata in vederea avizului de incepere a urmaririi penale

Ministrul demisionar, Rovana Plumb, este asteptata la Comisia Juridica a Camerei Deputatilor pentru a fi audiata in vederea intocmirii avizului pentru cererea DNA de incepere a urmaririi penale, fiind acuzata de catre procurorii anticoruptie de complicitate la abuz in serviciu in dosarul ce vizeaza trecerea ilegala a unor parti din Insula Belina si din Bratul Pavel din proprietatea statului in proprietatea judetului Teleorman.

Rovana Plumb, asteptata, luni, la Comisia Juridica a Camerei pentru a fi audiata in vederea avizului de incepere a urmaririi penale

Minitrul demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, este asteptata, luni, la comisia juridica a Camerei pentru a fi audiata in vederea avizului de incepere a urmaririi penale, potrivit News. ro. Stire in curs de actulizare .

Rovana Plumb, asteptata, luni, la comisia juridica a Camerei pentru a fi audiata in vederea avizului de incepere a urmaririi penale

Minitrul demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, este asteptata, luni, la comisia juridica a Camerei pentru a fi audiata in vederea avizului de incepere a urmaririi penale, potrivit News. ro. Stire in curs de actulizare .

Comisia juridica a Camerei Deputatilor respinge urmarirea penala a Rovanei Plumb

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins luni solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie referitoare la incuviintarea efectuarii urmaririi penale a fostului ministru al Mediului Rovana.

Rovana Plumb, audiata la Comisia Juridica in vederea inceperii urmaririi penale in dosarul Belina: Am subliniat in mod expres ca sunt nevinovata

Rovana Plumb a declarat, imediat dupa iesirea de la Comisia parlamentata, ca nu exista niciun argument pentru a se incepe urmarirea penala impotriva ei.

Comisia Juridica a Camerei a respins cererea DNA de incepere a urmaririi penale a Rovanei Plumb in dosarul Belina

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie referitoare la incuviintarea efectuarii urmaririi penale a fostului ministru al Mediului Rovana Plumb in dosarul Belina.

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a respins cererea DNA de urmarire penala a Rovanei Plumb in dosarul Belina

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a votat luni impotriva inceperii urmaririi penale a ministrului demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, in dosarul Belina, anunta Agerpres. Rovana Plumb a fost prezenta alaturi de avocatul sau in sedinta Comisiei Juridice. La iesirea de la Comisia Juridica, Rovana Plumb a afirmat ca Am parcurs dosarul, nu exista niciun argument care sa stea la baza unei astfel de acuzatii.

Mari emotii pentru Rovana Plumb: Comisia Juridica se pronunta pe cererea de incuviintare a urmaririi penale (VIDEO)

Fostul ministru de la Fonduri Europene, Rovana Plumb, merge luni in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor pentru discutarea solicitarii DNA privind efectuarea urmaririi penale. Potrivit presedintelui.

Rovana Plumb este audiata la Comisia Juridica a Camerei in vederea avizului de incepere a urmaririi penale in dosarul Belina

Rovana Plumb a ajuns la Comisia Juridica pentru a fi audiata de catre deputati pe tema acuzatiilor care i se aduc in dosarul Belina.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )