Libnet.ro
UNICEF

13:00

Guvernul Viorica Vasilica Dancila. Lista ministrilor. Cine sunt demnitarii cu probleme penale

Adevărul Adevărul,
Guvernul Viorica Vasilica Dancila. Lista ministrilor. Cine sunt demnitarii cu probleme penale

PSD a venit cu 14 nume noi, in timp ce ALDE a schimbat ministrul Energiei. Din noul Cabinet vor face parte si ministri cu probleme penale: Radu Oprea, cel care va prelua ministerul IMM-urilor, este trimis in judecata pentru evaziune fiscala, iar Rovana Plumb, noul ministru al Fondurilor Europene, a fost cercetata in dosarul Belina, dar anchta a fost blocata pentru ca majoritatea PSD-ALDE nu i-a ridicat imunitatea. continuă pe Adevărul

Guvernul Viorica Vasilica Dancila. Lista ministrilor. Cine sunt demnitarii cu probleme penale. Cand va fi investit noul Executiv

PSD a venit cu 14 nume noi, in timp ce ALDE a schimbat ministrul Energiei. Din noul Cabinet vor face parte si ministri cu probleme penale: Radu Oprea, cel care va prelua ministerul IMM-urilor, este trimis in judecata pentru evaziune fiscala, iar Rovana Plumb, noul ministru al Fondurilor Europene, a fost cercetata in dosarul Belina, dar anchta a fost blocata pentru ca majoritatea PSD-ALDE nu i-a ridicat imunitatea.

Care este componenta guvernului Dancila. LISTA ministrilor, prezentata de premierul desemnat

Sunt modificari de ultima ora, vineri dimineata, in ce priveste componenta viitorului guvern. Desi la ora 11, Comitetul Executiv National al PSD se reuneste pentru a stabili noii ministri din Executivul.

Viorica Dancila a prezentat lista ministrilor

PSD a nominalizat pentru Cabinetul Viorica Dancila o serie de ministri care au fost si in Guvernul condus de Mihai Tudose, dar si pe Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, care demisionasera in toamna, urmare a cazului Belina anchetat de DNA, precum si noi nume, intre care fosti ministri in alte guverne PSD.

Schimbari de ultima ora in guvernul Dancila. Dragnea reface lista ministrilor

Sunt modificari de ultima ora, vineri dimineata, in ce priveste componenta viitorului guvern. Desi la ora 11, Comitetul Executiv National al PSD se reuneste pentru a stabili noii ministri din Executivul.

Lista ministrilor ALDE, validata de Biroul Politic Central

Biroul Politic Central al ALDE a validat, vineri, lista cu propunerile de ministri din partea acestei formatiuni pentru Cabinetul Dancila, cei patru ministri din Guvernul Tudose urmand sa isi.

Lista ministrilor ALDE, votata de Biroul Politic Central

Biroul Politic Central al ALDE, reunit astazi, a validat, prin vot, in unanimitate, lista cu propunerile de ministri din partea acestei formatiuni politice pentru Cabinetul Dancila, dintre cei patru membri ai Guvernului Tudose urmand sa fie inlocuit doar ministrul Energiei, Toma Petcu, cu deputatul Anton Anton.

Cine sunt cele 9 femei din noul guvern (FOTO)

Coalitia PSD-ALDE a anuntat, vineri, noua componenta a Guvernului. Din Executiv vor face parte, la cererea expresa a lui Liviu Dragnea, mai multe femei decat pana acum. Lista este deschisa de premie.

Cine sunt valutistii care vor milioane de euro de la Unirea

Trei frati cu un istoric de business foarte ciudat sunt pe punctul de a da lovitura vietii lor si de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )