Libnet.ro
UNICEF

06:00

Tariceanu a sesizat Curtea Constitutionala in cazul Belina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tariceanu a sesizat Curtea Constitutionala in cazul Belina

ACTUALIZARE 19:28 Turcan ii cere demisia lui Tariceanu: Ati confirmat ca ati devenit instrumentul lui Dragnea Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan i-a cerut astazi demisia presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, afirmand ca prin sesizarea facuta la CCR in cazul Belina acesta a devenit instrumentul lui Dragnea pentru blocarea identificarii si sanctionarii coruptiei. ------------ Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a sesizat, astazi, Curtea Constitutionala CCR) privind un presupus conflict juridic intre puterea judiciara si cea executiva determinat de deschiderea de catre DNA a dosarului Belina, informeaza camera superioara prin intermediul unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu a sesizat Curtea Constitutionala in cazul dosarului Belina

Presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu a sesizat luni Curtea Constitutionala cu privire la un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvernul Romaniei, pe de o parte si Ministerul Public 65506; Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Directia Nationala Anticoruptie, pe de alta parte, in cazul dosarului penal in cazul Belina.

Tariceanu a sesizat CCR in cazul Belina. Ce ar vrea liderul Senatului sa nu mai faca procurorii

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a sesizat, luni, Curtea Constitutionala CCR) privind un presupus conflict juridic intre puterea judiciara si cea executiva determinat de deschiderea de catre DNA a dosarului Belina.

Tariceanu a sesizat Curtea Constitutionala in cazul dosarului Belina

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la un conflict juridic de natura constitutionala creat de deschiderea de catre DNA a dosarului Belina,.

Tariceanu a sesizat Curtea Constitutionala in cazul Belina

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a sesizat, astazi, Curtea Constitutionala CCR) privind un presupus conflict juridic intre puterea judiciara si cea executiva determinat de deschiderea de catre DNA a dosarului Belina, informeaza camera superioara prin intermediul unui comunicat de presa.

Calin Popescu-Tariceanu a sesizat CCR in cazul Belina

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a cerut luni Curtii Constitutionale a Romaniei sa constate si sa solutioneze conflictul juridic de natura constitutionala intre Guvern, pe de o.

Tariceanu a depus sesizarea la CCR in cazul Belina

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a trimis la Curtea Constitutionala sesizarea in dosarul Belina.

Curtea Constitutionala a Spaniei, atacata dupa suspendarea autonomiei Cataloniei (FOTO)

Guvernul spaniol a activat sambata articolul 155 din Constitutie si a suspendat autonomia regiunii Catalonia. Imediat, au venit si primele efectele ale deciziei guvernului, Curtea Constitutionala a Spaniei.

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova l-a suspendat temporar pe Dodon din functia de presedinte

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a constatat ca Igor Dodon este in imposibilitate de a-si exercita functia de presedinte, prin refuzul sau de a numi ministrul Apararii.

Curtea Constitutionala l-a suspendat temporar pe Igor Dodon din functia de presedinte al Rep. Moldova

Igor Dodon a fost suspendat temporar din functia de presedinte al Republicii Moldova. Decizia a fost luata, vineri, de Curtea Constitutionala de la Chisinau ca urmare a refuzului lui Dodon de a semna decretul de numire al ministrului Apararii, potrivit.

Curtea Constitutionala a R. Moldova: Dodon nu-si poate exercita atributiile in legatura cu numirea ministrului Apararii. Se impune interimatul

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a concluzionat ca exista circumstante care justifica instituirea interimatului functiei de presedinte al tarii in cazul numirii lui Eugen Sturza in functia de ministru al Apararii. Prin urmare, Sturza va fi numit in functie prin decret de catre presedintele Parlamentului, Andrian Candu, sau de catre premierul Pavel Filip.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2868 seconds )