Libnet.ro
UNICEF

17:15

Senatorul PSD Robert Cazanciucpropune modificarea Codului penal privind uciderea din culpa: Soferii fara permis sau bauti sa nu mai beneficieze de suspendarea executarii pedepsei

Hotnews Hotnews,
 Senatorul PSD Robert Cazanciucpropune modificarea Codului penal privind uciderea din culpa: Soferii fara permis sau bauti sa nu mai beneficieze de suspendarea executarii pedepsei

Presedintele Comisiei juridice a Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, va propune ca in cazul soferilor care conduc autoturisme fara permis sub influenta bauturilor alcoolice si comit infractiunea de ucidere din culpa sa nu mai poata fi acordata suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Senatorul PSD Robert Cazanciucpropune modificarea Codului penal privind uciderea din culpa

Presedintele Comisiei juridice a Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, va propune ca in cazul soferilor care conduc autoturisme fara permis sub influenta bauturilor alcoolice si comit infractiunea de ucidere din culpa sa nu mai poata fi acordata suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, transmite Agerpres.

Un fost ministru al Justitiei propune modificarea Codului penal privind uciderea din culpa

Presedintele Comisiei juridice a Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, va propune ca in cazul soferilor care conduc autoturisme fara permis sub influenta bauturilor alcoolice si comit infractiunea de uc.

Robert Cazanciuc propune modificarea Codului penal

Presedintele Comisiei juridice a Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, va propune ca in cazul soferilor care conduc autoturisme fara permis sub influenta bauturilor alcoolice si comit infractiunea de ucidere din culpa sa nu mai poata fi acordata suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, potrivit Agerpres.

PSD vrea SCHIMBAREA prevederilor din Codul Penal privind UCIDEREA DIN CULPA

Presedintele Comisiei juridice a Senatului, Robert Cazanciuc PSD), a anuntat ca va propune modificarea Codului Penal in sensul in care soferii care conduc autoturisme fara permis sau sub influenta bauturilor.

Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, cere retragerea lui Liviu Dragnea de la sefia PSD

Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, a cerut, marti, intr-o scrisoare deschisa adresata membrilor PSD, ca liderul social-democrat Liviu Dragnea sa se retraga din fruntea partidului, altfel PSD va pierde guvernarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )