Libnet.ro
UNICEF

12:01

Iohannis, despre lipsa dezbaterii cu Dancila: Nu cred ca va fi influentata negativ prezenta la urne

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, despre lipsa dezbaterii cu Dancila: Nu cred ca va fi influentata negativ prezenta la urne

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Bistrita, ca nu crede ca lipsa unei dezbateri cu Viorica Dancila va influenta negativ prezenta la vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, deoarece romanii sunt foarte interesati sa participe in numar mare la scrutin. continuă pe Hotnews

Iohannis: Nu cred ca prezenta la vot va fi afectata de lipsa dezbaterii cu Dancila, oamenii vor participa in numar mare

Klaus Iohannis considera ca prezenta in turul II al alegerilor prezidentiale nu va fi afectata de lipsa unei dezbateri cu Viorica Dancila. Presedintele crede ca romanii vor participain numar marela alegeri. Despre dezbaterea de marti de la Biblioteca Centrala Universitara, Klaus Iohannis spune ca vor fi invitati politologi, formatori de opinie si jurnalisti.

Tudor Chirila, reactie neasteptata despre confruntarea dintre Dancila si Iohannis: Avem doi repetenti. Detaliul care a iesit la iveala

Ca Iohannis refuza vehement dezbaterea cu Dancila stiam, ca a devenit iritanta situatia si multi votanti nu-l vor mai sustine pe acesta din cauza dezbaterii lipsade asemenea. Ceea ce nu aveam la cunostinta era parerea asteptata a lui Tudor Chirila. Ce a spus cantaretul despre confruntarea dintre Dancila si Iohannis? Tudor Chirila, depre confruntarea dintre .

CTP, despre planul Vioricai Dancila: E ultima ei sansa

Gazetarul CTP a comentat prestatia Vioricai Dancila, candidatul PSD la prezidentiale, de la conferinta de presa, organizata miercuri seara. Ce i-a spus acum, dupa ce zilele precedente, in scandalul cu Claudiu Manda, a afirmat ca actiunea ei arata ca nu gandeste? CTP, despre planul Vioricai Dancila Viorica Dancila a sustinut o declaratie de presa miercuri .

Subiectele zilei: Cine va fi afectat de lipsa dezbaterii finale: Iohannis sau Dancila?; Germania: Cand nu ai bani nici de o cafea si o prajitura; Cele mai penibile momente vazute la televizor in ziua alegerilor

Florentin Pandele pune mozaic de 23 de milioane de lei in catedrala din Voluntari. Suma este estimata de specialisti. Nu sunt nici mozaicar, nici pictor de biserici. Primaria Voluntari a demarat o licitatie de 23 de milioane de lei. Cele 5 motive pentru care Klaus Iohannis ar trebui sa ii spuna NU Vioricai Dancila. Viorica Vasilica Dancila a spus ca nu a fost ea insasi cand a fost propusa de Liviu Dragnea si apoi condusa de la spate sa execute ce-i dicta liderul PSD.

Iohannis, despre Dancila: Nu accept o dezbatere cu aceasta persoana, care reprezinta tot ce e mai rau in politica ultimilor ani Voi organiza eu o dezbatere, martea viitoare. Voi invita politologi, jurnalisti (VIDEO)

Klaus Iohannis a explicat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa sustinutad e la sediul PNL, de ce nu accepta o dezbatere cu Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale. Iohannis a precizat,.

Iohannis, despre invitatia la dezbatere adresata de Dancila: Eu merg la intalnirea de marti

Klaus Iohannis a declarat vineri seara, intrebat daca va da curs invitatiei prezidentiabilului PSD Viorica Dancila la o dezbatere duminica la TVR, ca va merge la intalnirea pe care o va organiza marti cu politologii, presa si formatorii de opinie.

Klaus Iohannis despre cele 6 case: Doamna Dancila este prost informata. Sunt 5 case(VIDEO)

Cele 6 acum 5) case au fost cumparate legal si cinstiti, si nu am avut niciodata dosar penal penal, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei conferinte de presa, de miercuri. Este o.

Alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis - 37,82%, Viorica Dancila - 22,26%, Dan Barna - 15,02% - rezultate finale

Prezidentiabilul PNL, presedintele Klaus Iohannis, a obtinut 37,82% din voturi la alagerile prezidentiale de duminica, liderul PSD, Viorica Dancila - 22,26%, iar candidatul USR-PLUS, Dan Barna - 15,02%. Acestea sunt rezultatele finale ale primul tur de scrutin, anuntate joi de Biroul Electoral Central.

Victor Ponta a facut anuntul: NU voi vota pe 24 Noiembrie NICI pentru Klaus Iohannis, NICI pentru Viorica Dancila

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a dezvaluit ca la turul doi al alegerilor prezidentiale nu va vota nici cu Klaus Iohannis, nici cu Viorica Dancila. Ponta a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca.

Iohannis, despre tragedia de la Colectiv: M-a rascolit puternic. Cat despre Raed Arafat, aici Orban va face analiza si va da un raspuns (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca tragedia de la Colectiv l-a marcat profund. Acesta a mai precizat ca premierul Ludovic Orban va face o analiza si va da un raspuns in ceea ce-l priveste pe Raed Arafat. intrebat.

ştiri din Politica

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )